Κυνικός ο δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού – Ακόμη και την στιγμή της εκσκαφής

Κυνικός ο δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού – Ακόμη και την στιγμή της εκσκαφής

Ψυχρός μέχρι και την τελευταία ώρα ο δολοφόνος του Γραικού. Αρνείται πως είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Γραικό και υποστηρίζει ότι ο θάνατός του προήλθε από αμέλεια.

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Γραικού. Μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, εμφανίζεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον αρκετά κυνικός, εκπλήσσοντας τους πάντες, γιατί υποτίθεται ότι από την πρώτη στιγμή βοηθούσε τους ανθρώπους των αρχών, επικοινωνούσε με την οικογένειά του και ρωτούσε πώς εξελίσσονται οι έρευνες τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα ανίψια του, ενώ δήλωνε ότι θέλει να βρεθεί ο κτηνοτρόφος.

Μην ξεχνάμε, πως την ώρα που γίνονταν οι εκσκαφές στην κτηνοτροφική του μονάδα, ήταν παρών και δήλωνε πως ουδεμία σχέση έχει με αυτή την υπόθεση. Η ογκωδέστατη δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του δικηγόρου του, ούτως ώστε να ακολουθήσει η υπερασπιστική του γραμμή για την Τετάρτη που θα απολογηθεί ο δράστης.

Αρνείται πως είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Γραικό και υποστηρίζει ότι ο θάνατός του προήλθε από αμέλεια. Όμως, υπάρχουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία, ώστε να γίνει ένας συσχετισμός με τα στοιχεία της ανάκρισης. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο Γραικός φέρει κακώσεις, κατάγματα στο πρόσωπο και στον θώρακα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι έχει ξυλοκοπηθεί άγρια. Δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο, κάποιο όπλο ή κάποιο μαχαίρι, αφού αυτό έχει αποκλειστεί από τους ιατροδικαστές. 

Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχουν ιστοί, παρά μόνο οστά, αφού ο Γραικός ήταν θαμμένος 909 μέρες. Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως γρονθοκοπήθηκε άγρια από τον δράστη, ενώ μένει να δούμε τι θα πει ο κατηγορούμενος την Τετάρτη που θα εμφανιστεί στον ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα