Κύπρος: Σοκαριστική καταγγελία για τον serial killer - Αγνοούνται 22 κοπέλες από τις Φιλιππίνες

Κύπρος: Σοκαριστική καταγγελία για τον serial killer - Αγνοούνται 22 κοπέλες από τις Φιλιππίνες

Ο Λούης Κουτρουκίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Κύπρου, καταγγέλλει ότι είχε δηλώσει από τον Αύγουστο του 2018 την εξαφάνιση της Μαίρη Ρόουζ και της κόρης της στην Αστυνομία, χωρίς ανταπόκριση. Δηλώνει ότι υπάρχουν εξαφανισμένες 22 κοπέλες από τις Φιλιππίνες.

Από τον Αύγουστο του 2018 δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της Μαίρη Ρόουζ και της εξάχρονης κόρης της ο Λούης Κουτρουκίδης, πρόεδρος του συνδέσμου οικιακών βοηθών Κύπρου, μετά την επίσκεψη από φίλη της.

Συγκεκριμένα, μετέφερε την ανησυχία του στις αρχές ασφαλείας, αφού πρώτα τον επισκέφθηκε φίλη του θύματος και τού είπε ότι είναι η τελευταία της ελπίδα, καθώς δεν βρήκε ανταπόκριση από την αστυνομία.

Ο Λούης Κουτρουκίδης κάλεσε αμέσως τον αριθμό 1460 και ζήτησε να μιλήσει με τον ίδιο τον αρχηγό της Αστυνομίας.

«Με μετέφεραν στον αστυνομικό σταθμό Λεμεσού , με κάλεσαν να πάω εκεί να καταγγείλω. Όταν έφτασα πήγα στο ΤΑΕ πάνω και τους είπα τα γεγονότα. Είπα ότι πρόκειται για ένα μωρό μικρό, τότε μου είπαν 9 χρονών καροτσάκι, χάθηκε τους είπα 9 χρόνων κοριτσάκι και δεν κάνετε τίποτε; Ερευνούμε κύριε, ερευνούμε».

Ακολούθως ο αστυνομικός τον ρώτησε, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του, πόσο χρονών είναι.

«Για να με φκάλει έξω, να το πούμε στα Κυπριακά, πόσο χρονών είσαι λαλεί μου; 70 χρονών απαντώ του. Είσαι 70 χρονών και κάθεσαι και ασχολείσαι εδώ με μια Φιλιππινέζα τζιαι το μωρό της; Τούτοι γιε μου εφύασιν, επήαν που τα κατεχόμενα στην Ευρώπη. Μην ασχολείσαι. Πήγαινε στο καλό τζιαι χάνεις τσαι την ώρα σου’’.

Απελπισμένος ανέφερε στο Σίγμα ότι, αφού δεν βρήκε ανταπόκριση, αποτάθηκε σε οργανώσεις αλλά και μέσω ανοικτής επιστολής, που δημοσιεύθηκε στον Τύπο, στον Υπουργό Δικαιοσύνης.

«Δεν τον κατηγορώ, απλά τους κατηγόρησα ότι χάθηκε ένα μωρό, δεν έκανε ακολούθως τίποτε, μα καμία κίνηση, καμία απολύτως. Έμεινα με το στόμα ανοικτό.

Ύστερα είπα εφόσον αυτοί δεν θέλουν να βοηθήσουν, εγώ τι μπορώ να κάνω. Έκαμα τζείνο που έκανα τζιαι ως τζιαμαί ήταν».

Μετά την ανακάλυψη της σορού της Μαίρη Ρόουζ, ο Λούης Κουτρουκίδης επικοινώνησε εκ νέου με την αστυνομία.

«Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τους πω κάτι. Αν κάμνατε κάτι τον τζιαιρό που σας τα ελάλουν, δεν θα είχαμε το γεγονός τούτο σήμερα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι μητέρα άλλης Φιλιππινέζας τον επισκέφθηκε και του είπε ότι η κόρη της απουσιάζει από το σπίτι της από τον Δεκέμβριο του 2017.

«Η μητέρα της ήρθε στο σύνδεσμο οικιακών βοηθών στην Λεμεσό. Την λυπήθηκα. Έκλαιγε. Μόλις μάθαμε ότι είναι αυτή που ανακαλύφθηκε . Έπιασε τα κλάματα μονομιάς η μητέρα. Λυπήθηκα πολλά. Εν κρίμα, είμαστε στην Κύπρο. Πιστεύω ότι και αυτή εν μες το πηγάδι. Ο Ορέστης ΑΠΟΕΛ μιλούσε, αυτό το κτήνος, με την μητέρα της. Την κόρη σου την έφαγε η Κυπριακή Δημοκρατία. Επειδή είναι αυτός στον στρατό, φαντάζουμαι μιλούσε για τον εαυτό του».

Δηλώνει ότι αρκετές γυναίκες από τις Φιλιππίνες εξαφανίστηκαν στην Κύπρο τα τελευταία 3 με 4 χρόνια.

«22 κοπέλες υπάρχουν εξαφανισμένες, δεν έκανε τίποτε μέχρι τώρα η αστυνομία. Όταν θα ξυπνήσουν όλοι και όλα και θα πάμε έξω να κοιτάξουμε να βρούμε πού πήγαν οι άλλες. Μετά τις 6 Μάϊου, αυτό που έκανε η αστυνομία, ήταν μπράβο τους, μπορούσαν να το κάνουν 7 του Μάη πέρσι. Η Φιλιππινέζα, επειδή εν Φιλιππινέζα , εν μαυρομούτσουνη, εν μαυρού τίποτε; Τζιαι είπαμεν εμείς, εν μαυρού ολάν, αφήστε την να πάει στ' ανάθεμα»;

Το ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος για να προσεγγίσει τα υποψήφια θύματά του επικοινώνησε και μαζί του ανέφερε στο '''Σίγμα'' ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

«Επαφή μέσω messenger μόνο. Έβαλα μια δουλειά, διαφημίζω πάρα πολλές δουλείες για διάφορες κοπέλες. Κάποιος από την Πάφο γύρευε Φιλιππινέζα για να δουλεύει για κάποιο χώρο. Παίρνω μήνυμα από τον Ορέστης ΑΠΟΕΛ ότι ενδιαφέρεται για την δουλειά. Πκιον για σένα; Είσαι ξένη κοπέλα; όχι είναι για μια φίλη μου, μια Φιλιππινέζα. Έμεινεν εκεί. Αν την ενδιαφέρει την φίλη μου θα σε πάρω. Δεν με πήρε ξανά».

Πληροφορίες από κύκλους που ήταν κοντά σε φιλικά πρόσωπα της Mary Rose δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 6χρονη κόρη της να κατέληξε σε ξένα χέρια έναντι αμοιβής.

Πηγή: 

Sigmalive.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύπρος: "Ένιωσα ωραία και το ξανάκανα" - Η κυνική ομολογία του "Ορέστη" που σοκάρει

Συγκλονισμένη η Κύπρος: Διαμαρτυρίες και προσευχές για τα θύματα του "Ορέστη"

Κύπρος: Ο "Ορέστης" παραδέχτηκε ότι έπνιξε τη δεύτερη γυναίκα

Θρίλερ στην Κύπρο με πτώματα γυναικών: Φόβοι για serial killer

SHARE:

24Media Network