Λιακουνάκος: “Δεν έχω δωροδοκήσει, οιονδήποτε κρατικό αξιωματούχο”

Λιακουνάκος: “Δεν έχω δωροδοκήσει, οιονδήποτε κρατικό αξιωματούχο”

Αναοίκωση με την οποία αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται, εξέδωσε ο Θ. Λιακουνάκος. Διαβάστε τί υποστηρίζει για τις "διάφορες Κασσάνδρες" αλλά και για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ο επιχειρηματίας Θ. Λιακουνακος, με ανακοινωσή του, υποστηρίζοντας πως “εξομοιώνονται, άδικα,  πρόσωπα και πρακτικές, στον χώρο των εξοπλιστικών συμβάσεων”.

Μιλά για “διάφορες Κασσάνδρες  που πανηγυρίζουν, δημόσια,  για τη σύλληψή μου”, καθώς και ότι εντύπωση προκαλεί η “πρακτική” – όπως αναφέρει- βεβιασμένης “απολογίας” του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Θ. Λιακουνάκου έχει ως εξής:

 “Προκαλεί εύλογη εντύπωση, το γεγονός ότι επελέγη αυτή η «πρακτική» βεβιασμένης «απολογίας μου», καθόσον:

α)   ‘Ήμουν πάντοτε, αποδεδειγμένα,  στη διάθεση των δικαστικών αρχών. 

β)  Δεν είχε ασκηθεί, εξ αρχής, σε βάρος μου, και στα πλαίσια της παρούσης υποθέσεως, η οποιαδήποτε ποινική δίωξη.

γ) Δεν έχω δωροδοκήσει, όπως κατ΄επανάληψη έχω δηλώσει οιονδήποτε κρατικό αξιωματούχο.

δ)  Όλη η επαγγελματική μου δραστηριότητα ήταν ανέκαθεν διαφανής και νόμιμη και τα εισοδήματά μου εμφανή και φορολογητέα στην Ελλάδα.

Προφανώς, εξομοιώνονται, άδικα,  πρόσωπα και πρακτικές, στον χώρο των εξοπλιστικών συμβάσεων και παραγνωρίζεται ότι εγώ, προσωπικά, καθώς και οι εταιρείες συμφερόντων μου, έχουμε υποστεί 155 φορολογικούς ελέγχους που διενήργησαν 594 ελεγκτές των φορολογικών αρχών από τους οποίους (ελέγχους) , ουδέποτε, προέκυψε κάτι επιλήψιμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την τελευταία 15ετία έχουμε  καταβάλει  στο ελληνικό δημόσιο φόρους ύψους  155  εκατ. ευρώ.

 Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει στο ακέραιο το έργο της και θα αγνοήσει  τις διάφορες Κασσάνδρες  που πανηγυρίζουν, δημόσια,  για τη σύλληψή μου, αδιαφορώντας για τους 3.500 εργαζόμενους στις εταιρείες μου και το μέλλον αυτών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα