Ληστεία με πολύωρη ομηρία σε τράπεζα στον Πειραιά

Ληστεία με πολύωρη ομηρία σε τράπεζα στον Πειραιά
ΑΘΗΝΑ-Ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στην Κηφισίας στους Αμπελόκηπους.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Οι ένοπλοι δράστες κράτησαν ομήρους υπαλλήλους και πελάτες επί 3 ώρες με μόνο σκοπό την παραβίαση των τραπεζικών θυρίδων και το άδειασμα τους

Ένοπλη ληστεία με πολύωρη ομηρία εκτυλίχθηκε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, επί της οδού Χατζηκυριάκου 27-31, στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν στις δύο το μεσημέρι, όταν τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην τράπεζα και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους πέντε υπαλλήλους και τους τρεις πελάτες, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην τράπεζα.

Δύο εκ των δραστών έμειναν στο ισόγειο, όπου κράτησαν ακινητοποιημένους τους έντρομους πελάτες και υπαλλήλους επί 3 ώρες! Οι άλλοι δύο κατέβηκαν στο ημιυπόγειο, όπου βρίσκονται οι τραπεζικές θυρίδες και με χρήση συσκευής οξυγόνου, παραβίασαν αρκετές από αυτές και αφού αφαίρεσαν άγνωστο ύψος χρηματικού ποσού και αντικείμενα αξίας, που μόνο οι κάτοχοί των θυρίδων γνωρίζουν, τράπηκαν σε φυγή.

Οι υπάλληλοι πάτησαν το μπουτόν πανικού στις 16:49, όταν πλέον έφυγαν με τη λεία τους οι δράστες και τότε ήταν που ενημερώθηκε και η Αστυνομία για το συμβάν. Από εκείνη την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, είχε σημειωθεί και πάλι ληστεία με πανομοιότυπο τρόπο και πάλι με στόχο τις θυρίδες, σε υποκατάστημα ξανά της Τράπεζας Πειραιώς, επί της Λ. Κηφισίας στους Αμπελοκήπους.

(Φωτο: Αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα