Ληστεία σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής

Το κρουαζιερόπλοιο "Island Princess" που διάσωσε τους 117 μετανάστες στα ανοικτά της Ζακύνθου, στο λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Το κρουαζιερόπλοιο "Island Princess" που διάσωσε τους 117 μετανάστες στα ανοικτά της Ζακύνθου, στο λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε στην είσοδο του ξενοδοχείου μόλις ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και κατευθύνθηκε προς την ρεσεψιόν

Όλο και συχνότερες είναι οι ληστείες που γίνονται σε βάρος ξενοδοχείων κυρίως στην παραλιακή ζώνη. Αυτή την φορά στο στόχαστρο ενός άγνωστου δράστη μπήκε το ξενοδοχείο «Παλμύρα» στην Γλυφάδα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος 70.

Ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε στην είσοδο του ξενοδοχείου μόλις ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και κατευθύνθηκε προς την ρεσεψιόν. Βγάζοντας ένα πιστόλι σημάδεψε τον έντρομο υπάλληλο και απαίτησε τα χρήματα που είχε το ταμείο.

Δίχως δεύτερη σκέψη ο υπάλληλος παρέδωσε στον ληστή τα περίπου 2.000 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις μέχρι εκείνη την ώρα και αμέσως μετά ο κακοποιός τράπηκε σε φυγή. Την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, κανείς από τους πελάτες του ξενοδοχείου δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ενώ όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε σύντομα ισχυρή αστυνομική δύναμη. Παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις που ακολούθησαν όμως, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

SHARE:

24Media Network