Ληστεία σε μίνι μάρκετ στα Καμίνια

Περιπολικό έχει κλείσει το δρόμο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, την Τετάρτη 25 Νομεβρίου 2015. Τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκκενώθηκαν  μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών, που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας. Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ερευνήσουν τον χώρο.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό έχει κλείσει το δρόμο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, την Τετάρτη 25 Νομεβρίου 2015. Τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκκενώθηκαν μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών, που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας. Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ερευνήσουν τον χώρο. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Με χρήση βίας δύο ληστές ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άδειασαν το ταμείο

Ληστεία σημειώθηκε στις 11 το βράδυ σε βάρος μίνι μάρκετ «ΟΚ», στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Σαλαμίνος στα Καμίνια.

Δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και με την χρήση βίας, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν τις εισπράξεις από το ταμείο.

Αμέσως μετά την πράξη τους, οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

SHARE:

24Media Network