Ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής στον Άλιμο

Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους τις εταιρείας security που εφοδίαζε ΑΤΜ και υπό την απειλή των όπλων τους αφαίρεσαν το μεταλλικό κουτί με τα χρήματα

Ένοπλη ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής επί της οδού Ιωνίας 82 στον Άλιμο σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τις 10 το πρωί.

Δύο δράστες που φορούσαν κράνη και φαίνεται είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν την ακριβή ώρα που θα έφτανε η χρηματαποστολή για τον ανεφοδιασμό ΑΤΜ τράπεζας στο σημείο, με το που εμφανίστηκε το βανάκι και βγήκαν έξω οι υπάλληλοι της security, τους επιτέθηκαν και υπό την απειλή των όπλων τους ακινητοποίησαν.

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν το μεταλλικό κουτί με τα μετρητά και αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

SHARE: