Λήστεψαν τρία σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια σε τέσσερις ώρες!

Επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση της κατάληψης στην οδό Καλλιδρομίου στο Εξάρχεια, την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018. 
(EUROKINISSI)
Επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση της κατάληψης στην οδό Καλλιδρομίου στο Εξάρχεια, την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παντελώς ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, δύο άγνωστοι δράστες με απειλή αντικειμένου, λήστεψαν τρία διαφορετικά σουπερμάρκετ στην περιοχή των Εξαρχείων και μάλιστα μέσα σε χρονικό διάστημα σχεδόν τεσσάρων ωρών

Παντελώς ανενόχλητοι λήστευαν όποιον ήθελαν δύο δράστες στα Εξάρχεια και μάλιστα επί 4 ώρες, χωρίς καμία απολύτως συνέπεια ή παρέμβαση… Οι δύο άγνωστοι δράστες στοχοποίησαν τρία διαφορετικά σουπερμάρκετ στην περιοχή των Εξαρχείων και υπό την απειλή αντικειμένου, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και άδειασαν τα ταμεία από τις εισπράξεις τους.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ επί της οδού Τοσίτσα 17, στις 16:40, ακολούθησε νέο χτύπημα σε σουπερμάρκετ, στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού, στις 19:40 και 20 λεπτά μετά «χτύπησαν» και τρίτο σουπερμάρκετ, πάντα ανενόχλητοι, επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη 90.

Στη συνέχεια, μάλλον βαρέθηκαν ή καλύφθηκαν από την λεία τους και …αποχώρησαν.

SHARE:

24Media Network