Λαμία: Νέα ανακοίνωση από το εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα – “Θα στραφούμε στη δικαιοσύνη”

Διαβάζεται σε 2'
Πυρκαγιά σε εργοστάσιο εταιρείας που παρέχει τα σχολικά γεύματα στην περιοχή της Λαμίας
Πυρκαγιά σε εργοστάσιο εταιρείας που παρέχει τα σχολικά γεύματα στην περιοχή της Λαμίας EUROKINISSI

Για “άθλια εκστρατεία αλλοίωσης της πραγματικότητας” κάνει λόγο το εργοστάσιο παρασκευής γευμάτων στη Λαμία. Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της επιχείρησης.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5) η “Γιαννίτσης GROUP ΑΕ.”, η εταιρεία που εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών και μαθητριών στη Λαμία.

Όπως αναφέρει το LamiaNow.gr, η επιχείρηση αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως “η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα”, γνωστοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των “συκοφαντών” της.

“Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσης της πραγματικότητας, προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες, οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους” επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι στο εργοστάσιο παρασκευής γευμάτων ξέσπασε πυρκαγιά τις προηγούμενες ημέρες, με τις Αρχές να αναφέρουν πως πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

“Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο τη σπίλωσή μας, την κατασυκοφάντησή μας και την επιχειρούμενη «καταδίκη» μας από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από μερίδα συμπολιτών μας, όσον αφορά τόσο το ζήτημα της σίτισης των μαθητών από εμάς, όσο και την πυρκαγιά στην επιχείρηση και τις εγκαταστάσεις μας, η οποία διερευνάται και αυτή από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας μας.

Λίγη αιδώς δεν βλάπτει! Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα, διότι σεβόμεθα τη νομιμότητα και πασχίζουμε για αυτήν.

Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσης της πραγματικότητας, προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες, οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους.

Η επιχείρησή μας και οι εκπρόσωποί της θα στραφούμε άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας και την προστασία των προσωπικοτήτων μας ως φυσικών προσώπων, εναντίον του κάθε λογής συκοφάντη μας, μην ανεχόμενοι άλλο αυτήν την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παραπληροφόρηση και τη φαυλότητα εκείνων που διασπείρουν αυτά τα αναίσχυντα ψεύδη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα