Σπυροπούλου: Ο αστρολογικός λόγος που προγραμμάτισε τη γέννα του πρώτου της παιδιού

Διαβάζεται σε 2'
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου papadakispress

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως παρενέβη στον αστρολογικό χάρτη του πρώτου της παιδιού. Όσα είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησε, το βράδυ της Πέμπτης (30/05), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ίδια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η παρουσιάστρια διανύοντας πια τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε την αγωνία και την ανυπομονησία που έχει για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς της, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Όσο για το αν σκέφτεται την τηλεοπτική της επιστροφή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: “Αγαπάω πολύ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου και θέλω να γυρίσω, όταν με το καλό μπορέσω. Θα δείξει αν θα επιστρέψω άμεσα”.

Απάντησε επίσης και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν αγχώνεται για την ημερομηνία που θα γεννηθεί το παιδί, με την ίδια να αποκαλύπτει πως παρενέβη στον… αστρολογικό χάρτη του πρώτου της παιδιού, επιλέγοντας το πότε θα γεννήσει βάσει του ωροσκόπο.

“Δεν τα ορίζεις αυτά. Τι να κάνεις να του αλλάξεις τον μήνα; Τον ωροσκόπο τον πείραξα στο πρώτο. Ήταν καισαρική, θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει λίγο πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις της:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα