Μαφία των φαρμάκων: "Λαβράκι" της οικονομικής αστυνομίας σε διπλή επιχείρηση σε Πεύκη και Κηφισιά

Μεταγωγή των ατόμων που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για την εμπλοκή τους σε κύκλωμα πάρανομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων από την Οικονομική Αστυνομία, στην Ευελπίδων
Μεταγωγή των ατόμων που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για την εμπλοκή τους σε κύκλωμα πάρανομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων από την Οικονομική Αστυνομία, στην Ευελπίδων EUROKINISSI

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τουλάχιστον 11 κούτες γεμάτες αναβολικά φάρμακα, δίνοντας και μία νέα διάσταση στην υπόθεση της κλοπής και παράνομης διακίνησης φαρμάκων καρκινοπαθών

«Λαβράκι» έβγαλε η νέα διπλή επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση της «Μαφίας των φαρμάκων», αφού πέρα από την υπεξαίρεση από νοσοκομεία φαρμάκων καρκινοπαθών και την παράνομη διακίνησή τους στην Γερμανία, αποκαλύπτεται και άλλο παρακλάδι με παράνομη διακίνηση αναβολικών, ενδεχομένως και εντός της χώρας.

Η πρώτη έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας έγινε νωρίς το απόγευμα στην Πεύκη, επί της οδού Ν. Πλαστήρα, όπου ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση της υπεξαίρεσης και παράνομης διακίνησης φαρμάκων καρκινοπαθών, διατηρούσε δύο ισόγειους χώρους στη συγκεκριμένη οδό.

ADVERTISING

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης στην Καλλιθέα στην οποία κατέληγαν και συσκευάζονταν τα φάρμακα των καρκινοπαθών από το Λαϊκό Νοσοκομείο, τα οποία στη συνέχεια διακινούνταν παρανόμως στην Γερμανία, μέσω στης εταιρείας του Αιγύπτιου «εγκεφάλου».

Στην ιδιοκτησία λοιπόν του ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης ανήκαν και αυτοί οι δύο χώροι, στους οποίους έγινε έφοδος αντρών της Οικονομικής Αστυνομίας, κατόπιν σχετικού εντάλματος έρευνας της Ανακρίτριας και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τουλάχιστον 11 κούτες γεμάτες με αναβολικά φάρμακα.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του γιου του στη Κηφισιά, όπου συνελήφθη και αυτός και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Εκεί εντοπίστηκε τουλάχιστον άλλη μία κούτα με αναβολικά που επίσης κατασχέθηκαν και η έρευνα για αυτή τη νέα διάσταση του κυκλώματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, λίγο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη γιατρός που εργαζόταν ως επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, φέρεται να ελέγχεται για τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση, με εικονικές συνταγογραφήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων: Μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στην Πεύκη

Ξανθός: Θα εξαρθρώσουμε πλήρως το κύκλωμα αντικαρκινικών φαρμάκων

Κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων: Προφυλακίστηκαν δύο ακόμη εμπλεκόμενοι

SHARE:

24Media Network