Άνω Λιόσια: Απόδραση επικίνδυνου ληστή-Έκοψαν τα κάγκελα του κελιού

Άνω Λιόσια: Απόδραση επικίνδυνου ληστή-Έκοψαν τα κάγκελα του κελιού
Αστυνομία στο Ζεφύρι eurokinissi

Η απόδραση σημειώθηκε τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε από τους κρατούμενους για την ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. των Βιλίων-Ένας Αλβανός κατάφερε να διαφύγει.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από απόδραση επικίνδυνου κακοποιού από τα κρατητήρια των νέων εγκαταστάσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Αλβανό κακοποιό που συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Βιλίων, όπου οι δράστες αντήλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικό που τους καταδίωξε.

Η απόδραση σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν δύο κρατούμενοι και συνεργοί στη ληστεία των Βιλίων, κατάφεραν κάτω από άγνωστες συνθήκες να λιμάρουν τα κάγκελα του παράθυρου στο κελί τους και να βγουν στο προαύλιο.

Τους δραπέτες αντιλήφθηκε ο εξωτερικός φρουρός που τους καταδίωξε και κατάφερε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει εκ νέου τον έναν, όμως ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Από εκείνη την στιγμή έχει σημάνει συναγερμός και βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του επικίνδυνου κακοποιού, ενώ παράλληλα γίνεται εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί πως κατάφεραν να δραπετεύσουν οι κρατούμενοι και να αποδοθούν ευθύνες όπου τυχόν υπάρχουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα