Μετέφεραν μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα

Μετέφεραν μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα

Την ποσότητα των ναρκωτικών την είχε παραλάβει μία Ρωσίδα από περιοχή του νομού Θεσπρωτίας, όπου την είχαν εισαγάγει Αλβανοί συνεργάτες της με οργανωτή και συντονιστή τον επίσης Αλβανό συνεργό της ο οποίος αναζητείται

Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες χθες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 32χρονη Ρωσίδα, για εισαγωγή από την Αλβανία και μεταφορά στην Ελληνική Επικράτεια σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην εγχώρια παράνομη αγορά. Αναζητείται ακόμα ένας Αλβανός συνεργός της.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνέλαβαν την 32χρονη στο σταθμό διοδίων Ελευσίνας στη Νέα Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε 36 κιλά και 260 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως διαπιστώθηκε, η συλληφθείσα είχε παραλάβει την ποσότητα των ναρκωτικών από περιοχή του νομού Θεσπρωτίας, όπου την είχαν εισαγάγει Αλβανοί συνεργάτες της με οργανωτή και συντονιστή τον επίσης Αλβανό συνεργό της ο οποίος αναζητείται.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 36 κιλών και 261 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 50 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα