Μικρή Άννυ: Ένταλμα σύλληψης και κατά της μητέρας της, Ντμιτρίνα Μπορίσοβα

Μικρή Άννυ: Ένταλμα σύλληψης και κατά της μητέρας της, Ντμιτρίνα Μπορίσοβα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της ανήλικης Άννυς. Εκτός από τον πατέρα της που κρατείται, την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει και η μητέρα της 4χρονης. Διαβάστε ποιο το σκεπτικό της απόφασης

Ένταλμα  σύλληψης εκδίδεται και για τη μητέρα της μικρής Άννυς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δραματικά δεδομένα, πίσω απ την εξαφάνιση του παιδιού, βρίσκεται ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται για τη δολοφονία της.

Ο 27χρονος παιδοκτόνος, ομολόγησε το φόνο και συνεχίζεται η ανάκριση για να πει με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από την 24η Απριλίου και οι γονείς του, που κατήγγειλαν την εξαφάνιση, είχαν πέσει σε αντιφάσεις, προκαλώντας υποψίες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εγκληματολογικών εργαστηρίων, στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα βρέθηκε μικρή ποσότητα αίματος του κοριτσιού. Το αίμα βρέθηκε κοντά στη λεκάνη, κάτι που δένει με μια φράση που είχε πει ο ίδιος στους αστυνομικούς, όταν είχε εξεταστεί πριν λίγες μέρες

Ο πατέρας φέρεται να είχε πει: “Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη”;

Κομβικές θεωρούνται οι καταθέσεις φίλων του πατέρα, μεταξύ των οποίων και ενός συγκάτοικού του, ο οποίος έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, δεν γνωρίζει τι έγινε με το πτώμα του παιδιού, αλλά έχει υποδείξει τον δράστη, αλλά και το τι έκανε αφού σκότωσε το παιδί.

Διαβάστε περισσότερα: Μικρή Άννυ : Συνελήφθη ο πατέρας της για τη δολοφονία της

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα