Ναρκέμπορος αποφυλακίστηκε και το έριξε ξανά στις 'μπίζνες' των ναρκωτικών

Ναρκέμπορος αποφυλακίστηκε και το έριξε ξανά στις 'μπίζνες' των ναρκωτικών

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για διακίνηση 70 κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία, ενώ τώρα η Δίωξη Ναρκωτικών τον συνέλαβε για εισαγωγή και εμπορία SKUNK, προερχόμενο μάλλον από την Ολλανδία

Ένας παλιός γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε και πάλι στα «δίχτυα» του νόμου. Μόλις ο 33χρονος σήμερα ναρκέμπορος αποφυλακίστηκε για υπόθεση μεταφοράς 70 κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία, που είχε πάει να παραλάβει από κότερο που την μετέφερε στην Λευκάδα το 2010, αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως απ' ότι φαίνεται στις «μπίζνες» των ναρκωτικών.

 Μάλιστα το καλοκαίρι του 2010, είχε πάει στο ραντεβού για την παραλαβή της κοκαΐνης μαζί με την έγκυο τότε και συνομήλικη σύζυγό του, η οποία συνελήφθη μαζί του στη νέα έφοδο των αντρών της Δίωξης, μαζί με άλλον έναν 33χρονο και έναν 50χρονο Λιβανέζο. Αυτή τη φορά διακινούσαν μεγάλες ποσότητες υδροπονικής κάνναβης (SKUNK) που εισήγαγαν μάλλον από την Ολλανδία, σε μία προσπάθεια ίσως να μαζέψουν γρήγορα πόρους ώστε να ξαναμπούν στο εμπόριο της κοκαΐνης, όπως εκτιμούν οι Αρχές.

Ναρκέμπορος αποφυλακίστηκε και το έριξε ξανά στις 'μπίζνες' των ναρκωτικών

Οι έφοδοι έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Γλυφάδα, Βούλα και Βύρωνα, όπου κυρίως στο σπίτι του ζευγαριού στην Γλυφάδα βρέθηκε ποσότητα SKUNK, βάρους 14 κιλών και 148 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 802 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης και μεταμφεταμίνης (MDMA). Η αξία των κατασχεθέντων προς πώληση ναρκωτικών υπερβαίνει τις 130.000 ευρώ, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως το ποιοτικό SKUNK είναι πανάκριβο και υπολογίζεται γύρω 10.000 ευρώ το κιλό! Μεταξύ άλλων βρέθηκε ζυγαριά ακριβείας, ηλεκτρονικός καταμετρητής χρημάτων, κινητά τηλέφωνα και γεμιστήρα πιστολιού.

SHARE:

24Media Network