Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία
Δολοφονία 52χρονου ιερέαστη διασταύρωση της Κρέστενας Ηλείας λίγο μετά τις 12 και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2012. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών δεν ήταν η ληστεία. Το χρονικό της δολοφονίας Ο ιερέας, σταμάτησε για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ στην διασταύρωση της Κρέστενας και άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στο αμάξι επέβαινε και η σύζυγος του ιερέα η οποία μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Κρέστενας. (EUROKINISSI/ilialive.gr) Eurokinissi

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας ιερέα στην Ηλεία. Τον "γάζωσαν" με 8 σφαίρες

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα από τη Φωκίδα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μια μέρα μετά το τραγικό περιστατικό, ανατρέποντας την αρχική θεωρία περί απόπειρας ληστείας του θύματος.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του ιερέα στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας, αρχικώς είχε αποδοθεί στην προσπάθεια των δραστών να ληστέψουν το θύμα, όμως φαίνεται πως οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Ο ιερέας είχε μεταβεί με τη σύζυγό του στην περιοχή της Ζαχάρως.

Εκεί σύμφωνα με τα τοπικά μέσα έκανε ανάληψη χρημάτων από υποκατάστημα τραπέζας και κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς Πύργο.

Στο σημείο που δολοφονήθηκε σταμάτησε για προσωπική ανάγκη της συζύγου του. Μόλις αυτή απομακρύνθηκε εμφανίστηκαν δύο άντρες σε μοτοσικλέτα, όπου εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ιερέα και τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα τους.

Η σύζυγός του μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Κρεστένων.

Η εκτέλεση του ιερέα έγινε στο ύψος των Κρουνών, στο σημείο όπου υπάρχει επί της Εθνικής Οδού, ένα παλιό μεγάλο καβούκι από χελώνα, σύμβολο για τους κατοίκους της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα