Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης – Ενεργοποιήθηκε το Viber της

Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης – Ενεργοποιήθηκε το Viber της
CityVoice.gr

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε δανείσει μεγάλο χρηματικό ποσό στο γιατρό με τον οποίο σχετιζόταν, ενώ το μυστήριο εντείνεται από την ενεργοποίηση εφαρμογής επικοινωνίας στο κινητό της

Περιπλέκεται η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης μητέρας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα, ύστερα από τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει χρηματικό ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ στο γιατρό με τον οποίο σχετιζόταν.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι η συσκευή της δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε τηλεφωνήσει με ένα από τα παιδιά της λίγο πριν από τον τραγικό θάνατό της.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι αρχές ερευνούν τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους είχε έρθει τελευταία σε επικοινωνία η γυναίκα, ενώ ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί γραπτό της μήνυμα στο οποίο ανέφερε τη φράση “κλείνω το κινητό και τέλος”.

Σημειώνεται ότι τόσο η οικογένεια όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτους της, επιμένουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία, όπως υπεδείκνυαν αρχικά οι σχετικές έρευνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα