Νέα συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα μάρκας “SMART” και τα έκοβε για ανταλλακτικά

Νέα συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα μάρκας “SMART” και τα έκοβε για ανταλλακτικά
SMART (φωτό αρχείου) istock

Συνελήφθησαν έξι μέλη της συμμορίας που διέπραττε κλοπές οχημάτων και εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις

Τέλος στην εγκληματική δραστηριότητα ακόμη μίας συμμορίας που στοχοποιούσε και έκλεβε αποκλειστικά και μόνο αυτοκίνητα μάρκας «SMART», έβαλαν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες σε Βύρωνα και Νέο Κόσμο, έξι Έλληνες που είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τα μέλη της συμμορίας προέβαιναν σε κλοπές οχημάτων, τα οποία μετέφεραν στη συνέχεια σε αποθήκες συνεργείων στον Βύρωνα και στον Νέο Κόσμο για να τα αποσυναρμολογήσουν, να αφαιρέσουν εξαρτήματα-ανταλλακτικά και να τα διαθέσουν προς πώληση.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις εν λόγω αποθήκες συνεργείων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα ίδιας μάρκας, πλήθος εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, τα χρηματικά ποσά των 4.800 ευρώ, 6.250 ρούβλια Ρωσίας και μαχαίρι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version