Νέες συλλήψεις αντεξουσιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά άφαντος ο Ξηρός

Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi
Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος παραμένει άφαντος, η Αστυνομία συλλαμβάνει ανθρώπους του ευρύτερου αντεξουσιαστικού χώρου
- 29 Ιανουαρίου 2014 19:37
Σε έρευνες που έγιναν την Τετάρτη σε οικίες στην Αθήνα, τρεις στον αριθμό, και σε άλλες τρεις στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις πολίτες.
Στην οικία ενός από τους τέσσερις βρέθηκαν, μία ξιφολόγχη, αντιασφυξιογόνος μάσκα, δύο φορητοί πομποδέκτες με φορτιστή, δύο μαχαίρια, τρεις σφεντόνες, μαχαίρι – πεταλούδα, κροτίδα, φυσίγγιο των 9mm και έντυπο υλικό.
Σε οικία δύο ακόμα συλληφθέντων βρέθηκαν δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέντε φορητοί πομποδέκτες, ένα μαχαίρι, μία βαριοπούλα και έντυπο υλικό, ενώ σε σπίτι τρίτου συλληφθέντα απλώς μικροποσότητα ναρκωτικών.