Νεκρός σε κελί: Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια συγκρατούμενών του

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Κρατούμενος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο κελί του στην Κομοτηνή. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε φυλακιστεί για κλοπές

Νεκρός εντοπίστηκε ένας κρατούμενος στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής τα ξημερώματα της Παρασκευής, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πρόκειται για κρατούμενο που είχε φυλακιστεί για κλοπές, ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά σε σωφρονιστικό κατάστημα και από τις πληροφορίες του ThrakiToday.com προκύπτει ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής φώναξε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επειδή όπως ανέφερε, κάποιος προσπαθούσε να αυτοκτονήσει.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από πλευράς των υπαλλήλων, οι οποίοι ωστόσο τη στιγμή που κατέφτασαν εντόπισαν τον κρατούμενο κρεμασμένο από ένα αυτοσχέδιο σχοινί μέσα στο κελί του, στο οποίο υπήρχαν και άλλοι κρατούμενοι.

Η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

SHARE:

24Media Network