Ο 11χρονος γιος του Γρίβα εκλιπαρούσε για βοήθεια τον δάσκαλο

Ο 11χρονος γιος του Γρίβα εκλιπαρούσε για βοήθεια τον δάσκαλο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας έξω από σχολείο στα Γλυκά νερά. Το δάσκαλο που βρισκόταν στην πύλη του σχολείου κάλεσε σε βοήθεια ο 11χρονος γιος του Βασίλη Γρίβα όταν είδε να σκοτώνουν τον πατέρα του

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τι αναγκάστηκε να βιώσει ο 11χρονος γιος του Βασίλη Γρίβα που είδε τον εκτελεστή να γαζώνει με 9 πυροβολισμούς τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια του.

Μάρτυρες μπροστά στο περιστατικό γονείς αλλά και μικροί μαθητές που βρίσκονταν στο προαύλιο εκείνη την στιγμή. Κατά παράβαση κάθε άγραφου κώδικα που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι, η εκτέλεση του «Νονού» του Πειραιά Βασίλη Γρίβα και παλιού πρωτοπαλίκαρου του Καλαποθαράκου, έγινε μπροστά στα αθώα μάτια του παιδιού αλλά και άλλων παιδιών, με προφανή κίνδυνο ακόμα και για τους αθώους μαθητές του 2 Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών.

Ο Γρίβας εκείνη την στιγμή άφηνε το παιδί του στο σχολείο μόλις τον πλησίασε το Hyundai με τους δύο εκτελεστές. Μόλις ο ένας βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι, ο Γρίβας έδιωξε το παιδί του και του είπε να τρέξει στον δάσκαλό του που περίμενε στην πύλη του σχολείου τα παιδιά.

Δολοφονία 48χρονου ανδρα έξω από σχολείο στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017. Απο τα πυρά των δραστών που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τραυματίστηκε και μια γυναίκα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

 

Ο 11χρονος έτρεξε και λίγο πριν φτάσει άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ εκλιπαρώντας, έπεσε στην αγκαλιά του δασκάλου του ζητώντας βοήθεια για τον πατέρα του.

Οι αυτόπτες μάρτυρες πολλοί και όλοι τους αθώοι, μικροί μαθητές, γονείς και ο δάσκαλος, που προσπαθούσε να απομακρύνει τον 11χρονο όπως και τα υπόλοιπα παιδιά από τα κάγκελα του σχολείου. Ακόμα και οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, έδωσαν προτεραιότητα μαζί με τους δασκάλους να εκκενώσουν πρώτα το σχολείο, διώχνοντας όλα τα παιδιά από την πίσω είσοδο, μην γνωρίζοντας ακόμα τι είχαν να αντιμετωπίσουν.

Στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ μανάδες που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και αφού είχαν αφήσει τα παιδιά, ακούγοντας τους πυροβολισμούς και τις κραυγές πανικού έτρεχαν να γυρίσουν πίσω για να πάρουν τα παιδιά τους.

Ήταν μία επίθεση που όμοια της δεν έχει υπάρξει ξανά και μετέφερε τον πόλεμο των αντίπαλων μαφιόζικων συμμοριών όχι απλά μέσα στην κοινωνία, όχι απλά από την νύχτα στην ημέρα αλλά ακόμα και μπροστά από ένα Δημοτικό Σχολείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα