Ο ένας απασχολούσε τα θύματα και ο άλλος έμπαινε στα σπίτια κι έκλεβε

Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων και συνελήφθη με ένταλμα ο ένας από τους δύο δράστες

Συνελήφθη στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ένας 36χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπές από οικίες. Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα έρευνα, ο 36χρονος ήταν ο δράστης υποθέσεων διαρρήξεων-κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, με την βοήθεια ενός συνεργού του που απασχολούσε τα θύματα ή σε άλλες περιπτώσεις μετά από παραβίαση των θυρών και των παραθύρων, εισέρχονταν στις οικίες και αφαιρούσε χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα τα οποία ακολούθως τα διέθετε προς πώληση.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network