Οδηγός λεωφορείου στο Μενίδι κατήγγειλε ότι έπεσε σφαίρα κοντά του

Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο οδηγός καθόταν στο κιόσκι του τέρματος της γραμμής όταν άκουσε έναν θόρυβο στην κληματαριά και είδε μπροστά του να καταλήγει μία σφαίρα

Καθημερινό φαινόμενο είναι οι άσκοποι πυροβολισμοί στο Μενίδι με τις σφαίρες να έρχονται από τον ουρανό ή και σε ευθείες βολές. Η μόνη διαφορά σε κάτι που αποτελεί δυστυχώς καθημερινότητα ετών στην περιοχή με θύματα και χωρίς, είναι ότι πλέον τα περιστατικά αυτά καταγγέλλονται στις Αρχές.

Χθες το απόγευμα λοιπόν και περίπου μισή ώρα μετά τις 6, ένας οδηγός αστικού λεωφορείου έκανε το διάλειμμα του στο τέρμα της γραμμής επί της οδού Χρήστου Δέδε και καθόταν στο κιόσκι του τέρματος.

Ξαφνικά, άκουσε έναν θόρυβο σαν σφύριγμα από πάνω του στην κληματαριά και είδε μία μικρή σφαίρα να καταλήγει στο έδαφος μπροστά του.

Αμέσως, κάλεσε την Άμεση Δράση, που μετέβη στο σημείο και παρέλαβε την βολίδα για να σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ενώ έρευνα και γι αυτό τα περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

SHARE:

24Media Network