Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τη βόμβα για τον Σόιμπλε

Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τη βόμβα για τον Σόιμπλε
Eurogroup finance Ministers meeting in Brussels, Belgium on Dec 5, 2016 Alexandros Michailidis / SOOC

Με προκήρυξη τους οι Πυρήνες της Φωτιάς που επανεμφανίζονται, αναλαμβάνουν την ευθύνη για την αποστολή του εκρηκτικού πακέτου στο υπουργείο Οικονομικών του Βερολίνου που είχε με λατινικά γράμματα ως διεύθυνση αποστολής, εκείνη του Άδωνι Γεωργιάδη

H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε με προκήρυξη της την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου-βόμβα με την διεύθυνση του Άδωνι Γεωργιάδη, στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ως αποστολέας του πακέτου που εξουδετερώθηκε από τις γερμανικές αρχές, αναγραφόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ ως διεύθυνση αποστολής φαινόταν η διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου στην οδό Ακαδημίας 84 στο κέντρο της Αθήνας.

Η σφραγίδα που έφερε το πακέτο ήταν από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αθήνα, ενώ στην εξωτερική πλευρά του δέματος αναγραφόταν, με λατινικά γράμματα: “Georgiadis Spyridon Adonis, Akadimias 84, New Democracy, 10678, Athina, Attica, Greece”. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Bild το γεγονός, και έκανε λόγο για στοχοποίηση του από τρομοκράτες με αναφορές του στα social media.

Το ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε χθες στις 10.00 το πρωί στο Βερολίνο και κινητοποίησε τη γερμανική Αντιτρομοκρατική και τους πυροτεχνουργούς που το εξουδετέρωσαν. Οι εργαζόμενοι του υπουργείου εγκατέλειψαν τα γραφεία τους για πολλές ώρες, ενώ στη συνέχεια οι γερμανικές Αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές για τον “Έλληνα αποστολέα”.

Στην προκήρυξη των Πυρήνων που δημοσιεύθηκε στο site του αντιεξουσιαστικού χώρου, athensindymedia, γίνεται αναφορά σε σχέδιο που ονομάζεται “Νέμεσις πράξη ΙΙ”.

Η προκήρυξη όπως δημοσιεύθηκε:

“Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις. Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας. Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια. Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας. Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ [ΠΡΑΞΙΣ 2]

9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008.

Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας.

Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί.

Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Mε ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή…

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.

Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε

Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.”.

The German Federal Ministry of Finance is pictured in Berlin, Germany, Wednesday, March 15, 2017. The Ministry a packet with explosive contents was found. Police say a package sent to the German Finance Ministry containing low-grade explosives like the ones used in fire crackers has been safely disposed of. (Michael Kappeler/dpa via AP) AP

Η υπόθεση του 2010

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Νοεμβρίου του 2010, 14 συνολικά δέματα – βόμβες είχαν αποσταλεί σε πρεσβείες στην Ελλάδα, αλλά και κατά στόχων στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ήταν η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ, ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας Ντε Μεζιέρ, είχε κάνει τότε συγκεκριμένη αναφορά στην Ελλάδα και την τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, η οποία και περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα ανέλαβε την ευθύνη για τα εν λόγω δέματα.

Τέσσερις μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2011, σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετο στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου είχαν συλληφθεί μέλη της οργάνωσης, βρέθηκαν προσχέδια και τελικά κείμενα της προκήρυξης.

Τελευταία ενέργεια της οργάνωσης των Πυρήνων της Φωτιάς, ήταν τον Οκτώβριο του 2016 ενάντια στην εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη.

Φωτογραφίες: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert – Michael Kappeler/dpa via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα