Η απολογία Κουκούτση στο NEWS 247: "Υπερέβαλε ο Κασιδιάρης. Ίσως νόμιζε ότι ήταν στα ΚΝΑΤ"

ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Δ) ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ (Α).(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Δ) ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ (Α).(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Η απολογία του Δ. Κουκούτση, στον οποίο επιβλήθηκε κατ' οίκον περιορισμός. Τι είπε για τον Η. Κασιδιάρη και τη δράση της Χρυσής Αυγής. Η μισή Αθήνα και οι ειρωνικές απαντήσεις

Στην απολογία του ο Δημήτρης Κουκούτσης, υποστήριξε ότι ανήκει στην Χρυσή Αυγή  εδώ και 20 χρόνια, Ερωτούμενος για τη δολοφονία Παύλου Φύσσα, ο κατηγρορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει ιδία αντίληψη καθώς βρισκόταν στην Καλαμάτα εκείνη την περίοδο, αλλά υποστήριξε ότι δεν ισχύον οι κατηγορίες για συμμετοχή ταγμάτων εφόδων της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα όπως υποστήριξε πολλές τοπικές  και όχι μόνο η τοπική Νίκαιας, διοργανώνουν μοτοπορείες και πεζή διέλευση για τη διανομή έντυπου υλικού. Αναφερόμενο στην τοπική Νίκαιας, υποστήριξε ότι παρήγαγε μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Κληθείς να σχολιάσει το άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή  στις 18-7-2011 και με αφορμή τη δολοφονία Καντάρη, με περιεχόμενο όπως: " Όσο παραμένουμε εκτός Βουλής θα κυριαρχούμε στο καθιερωμένο πεδίο δράσης μας - το πεζοδρόμιο- και θα κάνουμε την Αθήνα άνω κάτω. Αυτή ήταν η αποστολή μας, αυτή είναι η πολιτική μας . Μόλις μπούμε μέσα στο άνδρο της διαφθοράς και των εγκληματιών πολιτκάντηδων, τότε θα ανατραπούν τα πάντα. Η Βουλή θα γίνει με μιας Άγιος Παντελεήμωνας.", απαντά.

"Ο κ. Κασιδιάρης  υπερέβαλλε εαυτόν. Πιθανότατα μπερδεύτηκε νομίζοντας ότι είναι μέλος των ΚΝΑΤ, την  εποχή που οι οικοδόμοι επι Μπάλκου, ξήλωναν την Ομόνοια."

Ενώ ερωτώμενος σε μηνύματα που έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης  12-5 -2011 με κάποιος να τον προτρέπουν να κατέβουν κάτω και να γ@μήσουν κάποιους, ο κ. Κουκούτσης επιστράτευσε το χιούμορ, απαντώντας : "Τελικά τη μισή Αθήνα την ανέλαβε ο κ. Κασιδιάρης  και την άλλη μισή ο κ. Τατσόπουλος."

Ενώ ερωτώμενος για το αν μέλη της Χρυσής Αυγής περιπολούσαν στην Αθήνα, ο κατηγορούμενος, απαντά ότι πρόκειται για συνθηματολογία και αναφέρθηκε ότι και στο παρελθόν υπήρχε πολιτική πόλωση με πράσινα και μπλε καφενεία, με αναφορά σε Τεμπονέρα κ.α

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο για ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής,  που είναι εθνικοσοσιαλιστές, περιθωριακοί, skinheads, πιτσιρικάδες που ζωγραφίζουν γερμανικά τανκς στο θρανίο τους και σχετικά με τον εθνικοσοσιάλισμό υποστήριξε:

"Ουδεμία ιδεολογική σχέση έχει ο εθνικοσοσιαλισμός με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Ο Ιωάννης Μεταξάς μίλησε για τον Γ΄Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό... Υπάρχουν φωτογραφίες στα σκαλιά της Μητροπόλεως των  Αθηνών  του Ιωάννη Μεταξά, του Δημάρχου Αθηναίων Κοτζιά, Υπουργών της 4ης  Αυγούστου και "σκαπανέων" της ΕΟΝ να χαιρετούν με το δεξί τους χέρι  προς τον ουρανό. Ως εκ τούτου, δηλώνω ξεκάθαρα ότι ο συγκεκριμένος χαιρετισμός αντιπροσωπεύει δικά μας ιδεώδη και καμία σχέση δεν έχει με Ούνους και Γότθους.

Ο κ. Κουκούτσης σε σχετική ερώτηση υποστήριξε ότι μπορεί ένας αλλοδαπός που έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα αν το θελήσει να γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελεύθερος μεν ο Δημήτρης Κουκούτσης αλλά σε κατ΄οίκον περιορισμό

SHARE:

24Media Network