Π. Φάληρο: Αγωνία για τον εντοπισμό του βιαστή – Πού έστηνε “καραούλι”

Π. Φάληρο: Αγωνία για τον εντοπισμό του βιαστή – Πού έστηνε “καραούλι”
istock

Η Αστυνομία εξετάζει πλήθος βιντεοληπτικών υλικών από την περιοχή και σε συνδυασμό με τις καταθέσεις προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον δράστη και να φτάσει στα ίχνη του πριν ξαναχτυπήσει

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών για να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τον βιαστή του Π. Φαλήρου και να φτάσουν σύντομα στα ίχνη του, καθώς υπάρχει διάχυτος φόβος ότι μπορεί να σκεφτεί να ξαναχτυπήσει, ειδικά μετά την αποκάλυψη πως πριν τον βιασμό της 34χρονης είχε προηγηθεί και μία απόπειρα λίγες ώρες πριν, σε βάρος μίας άλλης κοπέλας 24 ετών, στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σκέπης, στο Π. Φάληρο.

Στην πρώτη περίπτωση, η κοπέλα είχε μόλις σταματήσει νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, με το αυτοκίνητό της για μία προσωρινή στάση λόγω του φαναριού, στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας. Τότε ο δράστης άνοιξε την πόρτα και εισέβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και αρπάζοντας από τον λαιμό το θύμα και υπό την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασε να στρίψει δεξιά και την ανάγκασε να οδηγήσει περίπου 5 λεπτά. Ο δράστης προσπαθούσε να την αναγκάσει να οδηγήσει μέσα από τα στενά και της τραβούσε τον γιακά από πίσω για να υπακούσει, εκείνη όμως έξυπνα σκεπτόμενη έστριψε ξανά στην Αμφιθέας.

Στην Λ. Αμφιθέας, η κοπέλα, περνώντας από μία καφετέρια, αντιλήφθηκε πως είχε κόσμο, σταμάτησε εκεί και άρχισε να πατάει την κόρνα και να φωνάζει. Τότε ο δράστης φοβήθηκε άνοιξε την πόρτα και διέφυγε τρέχοντας. Από την καφετέρια κάλεσαν την Αστυνομία.

Περίπου μία ώρα μετά, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο δράστης επιτέθηκε στην 34χρονη την ώρα που περίμενε το λεωφορείο στην στάση «Αγία Σκέπη», στην Λ. Ποσειδώνος. Ένας άγνωστος δράστης που περιφερόταν στο σημείο, της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και με τον ίδιο τρόπο την οδήγησε στο παρακείμενο πάρκο κοντά στην εκκλησία, όπου και την βίασε.

Μάλιστα, ο δράστης μετά τις αρρωστημένες του πράξεις ειρωνεύτηκε και το θύμα, λέγοντας της αν ήθελε να γίνει το κορίτσι του και να του δώσει το τηλέφωνό της, ενώ αφού ντύθηκε, την οδήγησε ξανά με την απειλή του μαχαιριού στην στάση του λεωφορείου, όπου την απείλησε να μη κάνει καταγγελία γιατί θα την σκοτώσει και αμέσως μετά έφυγε από το σημείο.

Η άτυχη γυναίκα που βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, κάλεσε την Άμεση Δράση, όπου ζήτησε συμβουλές και στη συνέχεια προτίμησε να πάει μόνη της στο Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τα γεγονότα και έγινε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Η όμοια περιγραφή του δράστη

Οι δύο κοπέλες έδωσαν όμοια περιγραφή του δράστη στις Αρχές, περιγράφοντάς τον, ως έναν εύσωμο άντρα, που μιλάει καλά ελληνικά, με ένα τατουάζ με γραμμές στο δεξί πήχη μεταξύ καρπού και αγκώνα, ύψους περίπου 1,70 μ., περίπου 35-40 ετών με αραιά και κοντοκουρεμένα μαλλιά, που φορούσε μαύρα ρούχα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα