Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής είχε επιτεθεί και σε άλλη κοπέλα νωρίτερα

Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής είχε επιτεθεί και σε άλλη κοπέλα νωρίτερα
Παλαιό Φάληρο Eurokinissi

Το περιστατικό έγινε λίγες ώρες πριν τον βιασμό της 34χρονης και σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για τον ίδιο δράστη και στο ίδιο σημείο, ο οποίος λίγες ώρες πριν αποπειράθηκε να βιάσει μία άλλη κοπέλα.

Οι φόβοι των Αρχών ότι το προφίλ του βιαστή στο Π. Φάληρο ταιριάζει στην συμπεριφορά σειριακού δράστη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών κάνουν αγώνα δρόμου για να μπορέσουν να φτάσουν σύντομα στα ίχνη του, να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν πριν πέσει και άλλη γυναίκα θύμα του.

Πέρα από καταθέσεις, έχουν ληφθεί βιντεοληπτικά υλικά από το σημείο και αναλύονται καρέ-καρέ, καθώς έχουν άλλωστε την περιγραφή του από τα θύματά του.

Μόλις δημοσιοποιήθηκε το περιστατικό του βιασμού της 34χρονης γυναίκας στην στάση του λεωφορείου στο ύψος της Αγίας Σκέπης επί της Λ. Ποσειδώνος που συνέβη τα ξημερώματα Κυριακής, μία άλλη κοπέλα που είδε τα δημοσιεύματα έκανε τους συνειρμούς και κάλεσε σήμερα το μεσημέρι την Αστυνομία αναφέροντας πως και σε εκείνη έτυχε κάτι ανάλογο στην ίδια στάση λεωφορείου, λίγες ώρες πριν την άτυχη γυναίκα.

Και στην δική της περίπτωση, ήταν ένας άγνωστος σε εκείνη άντρας, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει απόλυτα με τον άντρα που αποπειράθηκε να επιτεθεί και σε εκείνη, με την διαφορά ότι εκείνη πρόλαβε να αντιδράει αμέσως, το έβαλε στα πόδια και σώθηκε.

Η συγκεκριμένη κοπέλα πήγε σήμερα το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που έχει αναλάβει την διερεύνηση των περιστατικών και κατέθεσε με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν και σε εκείνη, δίνοντας επίσης την περιγραφή του δράστη, περιγράφοντάς τον ως έναν εύσωμο άντρα, που μιλάει καλά ελληνικά, με ένα τατουάζ με γραμμές στο χέρι, ύψους περίπου 1,70 μ., περίπου 35-40 ετών με αρεά και κοντοκουρεμένα μαλλιά, όπως τον είχε περιγράψει και το θύμα που δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή με εκείνη.

Το χρονικό του βιασμού σε βάρος της 34χρονης

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής επί της Λ. Ποσειδώνος στην στάση του λεωφορείου Αγίας Σκέπης, στο Π. Φάληρο, καθώς μία 34χρονη Ελληνίδα περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Ένας άγνωστος δράστης που περιφερόταν στο σημείο, της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και με τον ίδιο τρόπο την οδήγησε στο παρακείμενο πάρκο κοντά στην εκκλησία, όπου και την βίασε.

Μάλιστα, ο δράστης μετά τις αρρωστημένες του πράξεις ειρωνεύτηκε και το θύμα, λέγοντας της αν ήθελε να γίνει το κορίτσι του και να του δώσει το τηλέφωνό της, ενώ αφού ντύθηκε, την οδήγησε ξανά με την απειλή του μαχαιριού στην στάση του λεωφορείου, όπου την απείλησε να μη κάνει καταγγελία γιατί θα την σκοτώσει και αμέσως μετά έφυγε από το σημείο.

Η άτυχη γυναίκα που βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, κάλεσε την Άμεση Δράση, όπου ζήτησε συμβουλές και στη συνέχεια προτίμησε να πάει μόνη της στο Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τα γεγονότα και έγινε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα