Παλαιό Φάληρο: Πολύωρο θρίλερ με την εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένης

Παλαιό Φάληρο: Πολύωρο θρίλερ με την εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένης

Χάρη στο κλειστό κύκλωμα που είχε τοποθετήσει ο γιος του θύματος στο σπίτι της μητέρας του έγινε σύντομα αντιληπτή η ληστεία και κάλεσε την Αστυνομία-Δύο Γεωργιανοί συνελήφθησαν ένας σκοτώθηκε, πέφτοντας στο κενό και ένας αναζητείται

Σε συναγερμό τέθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το πολύωρο θρίλερ που εξελίχτηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί έως και αργά το μεσημέρι στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Τέσσερις Γεωργιανοί ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μία ηλικιωμένης, στον 8ο όροφο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, ακινητοποίησαν με απειλή πιστολιών και χρήση βίας την ηλικιωμένη την οποία έδεσαν, όπως επίσης ακινητοποίησαν την οικιακή της βοηθό που εκείνη την ώρα βρισκόταν και εκείνη στον χώρο.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και τα έβαλαν σε μία τσάντα. Όσο συνέβαιναν αυτά, ο γιος της ηλικιωμένης που είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο διαμέρισμα των γονέων του και μένει στον 9ο όροφο, τα είδε όλα αυτά από τον υπολογιστή του και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία με την σειρά της αναπτύχθηκε στο σημείο σε αστραπιαίους χρόνους, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Οι κακοποιοί μόλις αντιλήφθηκαν την Αστυνομία, βγήκαν στο μπαλκόνι και με ακροβατικές κινήσεις επιχείρησαν να διαφύγουν καταρριχόμενοι και πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.

Οι δύο πρώτοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς στο μπαλκόνι του 7ου ορόφου και συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος συνέχισε να πηδάει προς τα κάτω από κουπαστή σε κουπαστή μπαλκονιού, με γρήγορες κινήσεις, μέχρι που στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου έχασε προφανώς την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και να σκοτωθεί ακαριαία…

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε το θρίλερ με τον εντοπισμό και του τέταρτου δράστη και τους αστυνομικούς επί ώρες να ψάχνουν από διαμέρισμα σε διαμέρισμα και από πολυκατοικία σε πολυκατοικία, δίχως όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν μέχρι που δόθηκε λήξη αναζητήσεων από το κέντρο επιχειρήσεων.

Στο μπαλκόνι της ηλικιωμένης εντοπίστηκε το σακίδιο με τα κλοπιμαία και τα τέσσερα πιστόλια των δραστών, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται για όσα συνέβησαν, αλλά και για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες, ή εάν υπάρχουν και τυχόν άλλοι συνεργοί τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα