Παλαιό Φάληρο: Θύμα βιασμού έπεσε 34χρονη – Της επιτέθηκε με μαχαίρι σε στάση λεωφορείου

Παλαιό Φάληρο: Θύμα βιασμού έπεσε 34χρονη – Της επιτέθηκε με μαχαίρι σε στάση λεωφορείου
istock

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για άγνωστο που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 34χρονη και υπό την απειλή αυτού την οδήγησε σε διπλανό πάρκο και τη βίασε.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια Αθηνών για να μπορέσει να τακτοποιήσει εγκαίρως και να συλλάβει τον άνδρα, που ευθύνεται για τον βιασμό μίας άτυχης γυναίκας στον Π. Φάληρο, πριν χτυπήσει ξανά.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής επί της Λ. Ποσειδώνος στην στάση του λεωφορείου Αγίας Σκέπης, στο Π. Φάληρο, καθώς μία 34χρονη Ελληνίδα περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Ένας άγνωστος δράστης που περιφερόταν στο σημείο, της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και με τον ίδιο τρόπο την οδήγησε στο παρακείμενο πάρκο κοντά στην εκκλησία, όπου και την βίασε.

Μάλιστα, ο δράστης μετά τις αρρωστημένες του πράξεις ειρωνεύτηκε και το θύμα, λέγοντας της αν ήθελε να γίνει το κορίτσι του και να του δώσει το τηλέφωνό της, ενώ αφού ντύθηκε, την οδήγησε ξανά με την απειλή του μαχαιριού στην στάση του λεωφορείου, όπου την απείλησε να μη κάνει καταγγελία γιατί θα την σκοτώσει και αμέσως μετά έφυγε από το σημείο.

Η άτυχη γυναίκα που βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, κάλεσε την Άμεση Δράση, όπου ζήτησε συμβουλές και στη συνέχεια προτίμησε να πάει μόνη της στο Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τα γεγονότα και έγινε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Από την Ασφάλεια προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αναλυτική περιγραφή του δράστη που έχει δώσει το θύμα, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη του πριν σκεφτεί να επαναλάβει τις αρρωστημένες του πράξεις σε άλλο υποψήφιο θύμα. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε το θύμα, πρόκειται για έναν εύσωμο άντρα, ύψους περίπου 1,70 μ. και κοντοκουρεμένο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα