Παπαγεωργόπουλος: Η ώρα της δικαίωσης δεν αργεί. Κάποιοι θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΨΩΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΨΩΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου με αφορμή τα δεύτερα Χριστούγεννα στη φυλακή

Για τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα περάσει στις φυλακές Διαβατών κάνει λόγο με νέα επιστολή του ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι "η ώρα της δικαίωσης δεν θα αργήσει. Άλλωστε η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα".

"Για όλα αυτά κάποιοι -όπως τόνισα και στο τριμελές Εφετείο- θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν", συμπληρώνει στην επιστολή του ο κ. Παπαγεωργόπουλος, που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της "μαύρης τρύπας" στα ταμεία του κεντρικού Δήμου.

"Σήμερα το σημαντικό για μένα είναι ότι εδώ στον τόπο της εξορίας, της απομόνωσης και των απάνθρωπων συνθηκών και παρ' όλο που αντιμετωπίζω έναν συνεχή πόλεμο λάσπης, δέχομαι με όλους τους δυνατούς τρόπους άπειρες εκδηλώσεις αγάπης, αγωνίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης από γνωστούς και αγνώστους, από ψηφοφόρους όλων των πολιτικών Παρατάξεων από ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή αντελήφθησαν την εις βάρος μου εξόφθαλμη σκευωρία", προσθέτει στην επιστολή, ευχόμενος σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαγεωργόπουλος για τη νέα δίωξη: "Ο εκάστοτε δήμαρχος δεν εμπλέκεται στην οικονομική διαχείριση του δήμου"

Ατέλειωτο φαγοπότι. Νέα δίωξη σε Παπαγεωργόπουλο για "τρύπα" στο δήμο Θεσσαλονίκης

SHARE: