Παρέσυρε δύο γυναίκες, σκοτώνοντας τη μία, και τις εγκατέλειψε

Παρέσυρε δύο γυναίκες, σκοτώνοντας τη μία, και τις εγκατέλειψε
ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο δυστύχημα ,σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην Μυκηνών-Ναυπλίου μεταξύ δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα ένας σοβαρά τραυματίας και ένας νεκρός. Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μετά τη σύγκρουση και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του .Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας ,της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ.Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Άργους. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχιακή οδό Αμφιλοχίας-Εμπεσού. Συνελήφθη ο 19χρονος οδηγός

Αυτοκίνητο παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα μια 73χρονη γυναίκα και ελαφρά μια 53χρονη, το βράδυ της Δευτέρας στην επαρχιακή Οδό Αμφιλοχίας-Εμπεσού κοντά στα Σαρδνια Αμφιλοχίας.

Ο οδηγός του οχήματος τράπηκε σε φυγή, όμως λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνες των αρχών εντοπίστηκε και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο της περιοχής που ομολόγησε ότι φέρει την ευθύνη του δυστυχήματος.

Ο νεαρός θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον Εισαγγελέα Αγρινίου με δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Σταθμό Τροχαίας Αμφιλοχίας για να ενεργηθεί η έρευνα για τα αίτια και η σχετική πραγματογνωμοσύνη.

(Πηγή: agriniopress, Φωτογραφία: Αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα