Πασίγνωστο μοντέλο και αρχηγός ομάδας ο ‘εγκέφαλος’ μεγάλου κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική

Πασίγνωστο μοντέλο και αρχηγός ομάδας ο ‘εγκέφαλος’ μεγάλου κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική
A policeman prepares seized drugs to be burned outside of Chinandega city, some 135 km (84 miles) west of the capital, May 16, 2010. Nicaragua's anti-drug authorities burned 997 kg (2,200 lbs) of cocaine seized last Thursday from a merchant ship flying the Cyprus flag that was travelling from Colombia, according to the police. REUTERS/Oswaldo Rivas (NICARAGUA - Tags: SOCIETY CRIME LAW) REUTERS

Με τουλάχιστον 27 κιλά πεντακάθαρης κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική συνελήφθη στον Ασπρόπυργο μαζί με δύο συνεργούς του από την Ολλανδία και την Γουιάνα πασίγνωστο πρώην μοντέλο και νυν αρχηγός της ομάδας μπέιζμπολ του μεγαλύτερου Αθηναϊκού συλλόγου

«Θα τρίβετε τα μάτια σας» ήταν η ακριβής έκφραση εμπειρότατου αξιωματικού της Ασφάλειας πριν πέντε ημέρες στο News247, «για όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», αναφορικά με τον εντοπισμό μίας ή και περισσοτέρων εκ των «πηγών» προέλευσης της κοκαΐνης στην χώρα μας που στη συνέχεια διακινείται στο λιανεμπόριο των κυκλωμάτων στις Κυκλάδες, την Βόρειο Ελλάδα και τις πιάτσες του Κολωνακίου  και της Παραλιακής.

Και όντως αυτό έγινε, καθώς μετά από πολύ προσεκτική και πολύμηνη έρευνα οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έφοδο σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο, όπου συνελήφθη ο φερόμενος «εγκέφαλος» κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης κατευθείαν από την Λατινική Αμερική στην χώρα μας. Πρόκειται για πολύ γνωστό άντρα πρώην μοντέλο και νυν αρχηγό της ομάδας μπέιζμπολ του πιο μεγάλου Αθηναϊκού συλλόγου! Μαζί του συνελήφθησαν δύο συνεργοί του από την Ολλανδία και την Γουιάνα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα πεντακάθαρης λατινοαμερικάνικης κοκαΐνης βάρους 27 κιλών, που εύκολα μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα στο λιανεμπόριο τις ποσότητες που θα έβγαζε και τα χρήματα που θα κόστιζε, όταν για μια εξαιρετικής ποιότητας κοκαΐνη οι τιμές ανάλογα και την αγορά που προορίζονται μπορεί να αγγίζουν το γραμμάριο από τα 150-200 και πάνω ευρώ.

Τα ναρκωτικά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κρυμμένα σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και συγκεκριμένα ημιαξόνια κλπ…, ενώ σε λίγο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση και φωτογραφίες από τα κατασχεμένα ναρκωτικά. Μένει να διαπιστωθεί, πόσοι άλλοι είναι εμπλεκόμενοι με το συγκεκριμένο κύκλωμα και αν αυτό το κύκλωμα αποτελεί την «μήτρα» «τροφοδοσίας» των κυκλωμάτων του λιανεμπορίου σε Μύκονο, Κολωνάκι, παραλιακή κλπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα