Πατέρας 34χρονου: Να βρεθεί εκείνος που κάλεσε τον δολοφόνο. Οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν, κοιτούσαν το φονικό

Πατέρας 34χρονου: Να βρεθεί εκείνος που κάλεσε τον δολοφόνο. Οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν, κοιτούσαν το φονικό

Να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στο δολοφόνο ζητά ο πατέρας του Παύλου Φύσσα. Άφησε αιχμές για την αντίδραση της αστυνομίας ενώ επέρριψε ευθύνες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στο δολοφόνο, ζήτησε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, μιλώντας στον Αντέννα το πρωί της Πέμπτης, ενώ είπε πως θέλει ο φονιάς να εκτελεστεί και όχι να δικαστεί και να φυλακιστεί.

Μεταξύ άλλων,  ο κ. Φύσσας επέρριψε σοβαρές ευθύνες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με βάση συνομιλία που είχε με τον οδηγό του ασθενοφόρου που έφθασε.

«Μου είπε ο οδηγός, “φίλε εγώ έρχομαι από τη Mαγούλα, οι άλλοι στο Kρατικό που τους πήραν, κοιμόντουσαν ή έβλεπαν μπάλα”» κατήγγειλε ο Παναγιώτης Φύσσας.

Παράλληλα, ο κ. Φύσσας άφησε αιχμές για την αντίδραση της αστυνομίας την ώρα της συμπλοκής, λέγοντας ότι η αστυνομία θα μπορούσε να τους είχε διαλύσει πριν γίνει η δολοφονία.

“Γιατί 12 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κοιτούσαν το φονικό και ενώ επιτέθηκαν στο παιδί μου είπαν “εντάξει, ένας καυγάς θα γίνει με μπουνιές”. Πενήντα άτομα εναντίον ενός δεν είναι καυγάς. Οι ΔΙΑΣ αδιαφόρησαν. Μόνο μετά το μαχαίρωμα κατέβηκε μια γυναίκα αστυνομικός”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Φύσσας σημείωσε ότι απ’ όσο γνώριζε ο ίδιος, ο γιος του δεν είχε προηγούμενα μαζί τους στο παρελθόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα