Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: Γνωστός της ένας από τους δράστες

Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: Γνωστός της ένας από τους δράστες

"Πιστεύω ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το καλοπροαίρετο χαρακτήρα του κοριτσιού μου. Αυτό ήταν το σφάλμα του παιδιού μου, η έλλειψη της καχυποψίας" είπε ο απαρηγόρητος πατέρας.

«Από σήμερα το πρωί και το μεσημέρι που ήμουν στο λιμεναρχείο μου είπαν ότι ήμαστε σε καλό δρόμο. Διερευνούν κάθε δυνατότητα που υπάρχει από κάθε μέσο που υπάρχει, από κάμερες κλπ» δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε και βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή της Ρόδου, Γιάννης Τοπαλούδης στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Διαδρομές στην Ενημέρωση" με τον Γιώργο Βούλγαρη.

«Υπάρχουν κάποια που έχουν προσαχθεί αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Πάντως έχουν δραστηριοποιηθεί (οι τοπικές αρχές) όλες αυτές τις ημέρες και τους ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους εδώ και στο λιμεναρχείο και στην αστυνομία» συνέχισε και επεσήμανε ότι δεν θέλει να πει περισσότερα για την εξέλιξη των ερευνών.

ADVERTISING

«Σήμερα που πήγαμε με το λιμενικό στο σημείο, όπου είχε βρεθεί η σορός, υπήρχαν κεράκια, κάποιος πήγε σε αυτήν την απομακρυσμένη περιοχή ένα κεράκι» είπε και μίλησε με παράπονο για αυτό που συνέβη στην κόρη του: «Δυστυχώς βρήκε αυτό το άδικο και σκληρό τέλος το κορίτσι μου (..) Προφανώς κάποιος ή κάποιοι ήξεραν την τοποθεσία εκεί γιατί είναι πραγματικά απόμερη και απόκρυμνη. Υπήρχε κάποιος γνωστός της σίγουρα. Από κάποιες φίλες της οι αρχές να εντοπίσουν κάποια πρόσωπα.»

«Νομίζω και πιστεύω ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το καλοπροαίρετο χαρακτήρα του κοριτσιού μου. Αυτό ήταν το σφάλμα του παιδιού μου, η έλλειψη της καχυποψίας και της πονηριάς. Ήταν ένα κορίτσι κοινωνικό» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: δολοφονία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ο τελευταίος διάλογος στο Facebook και τα υβριστικά μηνύματα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Προσήχθησαν τρεις - Βίντεο τη δείχνει να μπαίνει σε αυτοκίνητο

Θρίλερ στη Ρόδο: Έγκλημα βλέπει η ΕΛΑΣ για την 21χρονη φοιτήτρια - Τα ερωτήματα που "καίνε"

SHARE:

24Media Network