Πατέρας μικρής Άννυ: Παραδέχθηκε τον τεμαχισμό

Πατέρας μικρής Άννυ: Παραδέχθηκε τον τεμαχισμό

Με την έναρξη της διαδικασίας ο πατέρας της μικρής Άννυ παραδέχτηκε ότι την τεμάχισε. Ως η πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η γιαγιά της μικρής. Τι έδειξε η ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη του στυγερού εγκλήματος

Χωρίς να αποδέχεται την ανθρωποκτονία της ίδιας του της κόρης, ο Στανισλάβ Μπακαρτζιεβ ομολόγησε με την έναρξη της διαδικασίας ότι τεμάχισε την μικρή Άννυ.

Αντίστοιχα, η μητέρα αποδέχθηκε τη διάπραξη μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονίας αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τη γιαγιά της μικρής Άννυ, η οποία υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είναι ένοχη καθώς την ευθύνη φέρουν μόνο οι δύο κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία.

Πρόεδρος: Πότε μάθατε για πρώτη για την εξαφάνιση  της εγγονής σας;

Μάρτυρας:  Είδα την κόρη μου στην τηλεόραση να αναζητά το παιδί της και μετά με πήραν από την Ελλάδα και μου είπαν όλη την αλήθεια..

Εισαγγελέας: Τι πιστεύετε  ότι συνέβη με την Άννυ;

Μάρτυρας: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκότωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε ...

Τέλος το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση απόλυτης ακυρότητας για τη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο βιολογικός πατέρας της μικρής Άννυ δεν έδειξε σημάδια μεταμέλειας, αλλά αντίθετα παρουσίασε αδιαφορία για την κακομεταχείριση άλλων, ευερεθιστότητα, επιθετικότητα, δολιότητα από επανειλημμένα ψεύδη και ένα διάχυτο πρότυπο περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων. Παρ' όλα αυτά κρίθηκε πως δεν πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, ζητώντας την επανεξέτασή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μικρή Άννυ, 4χρονη Άννυ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητέρα μικρής Άννυ: Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο

SHARE:

24Media Network