Πατήσια: Συμμορία ανηλίκων χτυπούσε και λήστευε ηλικιωμένους

Αστυνομία - Φωτογραφεία αρχείου
Αστυνομία - Φωτογραφεία αρχείου MOTIONTEAM

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 14, 16, 17 και 19 ετών, ως μέλη της σπείρας - Εξιχνιάσθηκαν 11 περιπτώσεις ληστειών

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, συμμορία ανήλικων και νεαρών Ρομά, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, κυρίως στην περιοχή των Πατησίων.

Από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, διαπιστώθηκε κυρίως στην περιοχή των Πατησίων, αλλά και σε όμορες περιοχές, η δράση συμμορίας ανήλικων και νεαρών Ρομά (ηλικίας 15 έως 19 ετών) που διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν ηλικιωμένους στο δρόμο ή τους ακολουθούσαν εντός των πολυκατοικιών που διέμεναν και με τη χρήση βίας τους ακινητοποιούσαν και αφαιρούσαν αλυσίδες από το λαιμό τους.

ADVERTISING

Βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, εντοπίσθηκαν τα μέλη της σπείρας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., στην περιοχή του Περιστερίου και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, όπου και συνελήφθησαν. Πρόκειται για τέσσερις Ρομά ηλικίας 14, 16, 17 και 19 ετών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 11 περιπτώσεις ληστειών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network