Πάτρα: Άνοιξε τρύπα στην κεραμοσκεπή κοσμηματοπωλείου και επιχείρησε να το “αδειάσει”

Πάτρα: Άνοιξε τρύπα στην κεραμοσκεπή κοσμηματοπωλείου και επιχείρησε να το “αδειάσει”
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Nikos Libertas / SOOC

Διαρρήκτης εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο ανοίγοντας τρύπα στην οροφή του καταστήματος. Αν και εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους security, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Τύχη βουνό μέσα στην ατυχία της είχε μία 53χρονη ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου, επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα, που έπεσε θύμα κλοπήςδιάρρηξης από έναν άγνωστο δράστη, χθες, Κυριακή (26/2), στις 8 το βράδυ.

Ο δράστης με χρήση σκάλας αλουμινίου αναρριχήθηκε από το πίσω μέρος της επιχείρησης, στην κεραμοσκεπή και αφού αφαίρεσε μερικά κεραμίδια, στη συνέχεια άνοιξε τρύπα στην εσωτερική ψευδοροφή με χρήση μεταλλικού αντικειμένου μέσω της οποίας καταρριχήθηκε στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου.

Ακολούθως, από προθήκες του καταστήματος αφαίρεσε 109 ρολόγια από διάφορες μάρκες, επτά λουράκια ρολογιών και στυλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ, καθώς επίσης, αλυσίδες, σκουλαρίκια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα, απροσδιόριστης αξίας.

Κατά την διάρκεια της κλοπής όμως, ενεργοποίησε τον συναγερμό του καταστήματος και σύντομα έφτασαν στο σημείο υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας security, οι οποίοι τον εντόπισαν εξωτερικά του καταστήματος.

Στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν δεν τα κατάφεραν, όμως κατάφεραν να του αποσπάσουν ένα σακίδιο πλάτης που είχε πάνω του, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν όλα τα κλοπιμαία τα οποία και επέστρεψαν πίσω στην παθούσα.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Πατρών για την ταυτοποίησή του, τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα