Πάτρα: Καρέ καρέ κλοπή πορτοφολιού σε κατάστημα

Πάτρα: Καρέ καρέ κλοπή πορτοφολιού σε κατάστημα

Καρέ καρέ κλοπή πορτοφολιού στην Πάτρα. Μέσω διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν την υπαίτια της κλοπής οι συγγενείς μιας γυναίκας από εμπορικό κατάστημα (Vid)

Μέσω διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν την υπαίτια της κλοπής πορτοφολιού οι συγγενείς μιας γυναίκας από εμπορικό κατάστημα της Πάτρας.

Η περίπτωση έχει ενδιαφέρον, αφού καταδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να φρενάρει το έγκλημα. Παράλληλα, βέβαια, εγείρονται ερωτήματα ως προς το πλαίσιο θεμιτής χρήσης της εάν δεν τηρηθούν νόμοι και δικλίδες. Εν προκειμένω, πάντως, οι συγκεκριμένοι πολίτες δεν έδρασαν ανεξέλεγκτα.

Πήραν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και αφού ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ, το ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, το ανήρτησαν στο διαδίκτυο με τον τίτλο "Κλοπή Πορτοφολιού".

Στο φιλμ είναι εμφανείς οι κινήσεις μιας νεαρής κοπέλας την ώρα που αφαιρεί το πορτοφόλι της πελάτισσας του καταστήματος. Και μέσω του βίντεο οι συγγενείς του θύματος προσπαθούν να εντοπίσουν τη νεαρή, καθώς δεν τους απασχολεί το χρηματικό ποσό του πορτοφολιού όσο οι κάρτες και τα υπόλοιπα έγγραφα που περιείχε.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί από τον κάτοχό του στο διαδίκτυο με τίτλο "κλοπή πορτοφολιού".

"Ωστόσο θέλοντας να προστατεύσουμε τόσο τα προσωπικά δεδομένα των εικονιζόμενων επεξεργαστήκαμε ψηφιακά το υλικό που μας εστάλη πριν το προβάλλουμε στον ιστότοπό μας", σημειώνει το pelop.gr. Στόχος, η καταδίκη της πράξης και η προσπάθεια για μη επανάληψή της.

Η κλοπή σημειώθηκε την περίοδο των εορτών και εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι η άνεση των κινήσεων της νεαρής μέσα στο κατάστημα. Εμφανίστηκε δήθεν ως ενδιαφερόμενη να αγοράσει κάποιο από τα εμπορεύματα, κάθισε σε μια καρέκλα και στη συνέχεια, με επιδέξιες κινήσεις, κατάφερε να αφαιρέσει το πορτοφόλι από μια πελάτισσα.

Μια από τις δεκάδες περιπτώσεις κλοπών που καταγράφηκαν την περίοδο των εορτών στο κέντρο της Πάτρας.

πηγή: pelop.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάτρα: Καρέ καρέ κλοπή πορτοφολιού σε κατάστημα

SHARE:

24Media Network