Πάτρα: Νέα έρευνα του Ανθρωποκτονιών και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Νέα έρευνα του Ανθρωποκτονιών και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
Τα δύο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας ΙΝΤΙΜΕ

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για την υπόθεση της Πάτρας, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει έρευνα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για τις υποθέσεις θανάτων των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατ’ οίκον έρευνα στην οικία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα από κλιμάκιο το τοπικής Ασφάλειας και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας από την Αθήνα για την συλλογή υλικού που τυχόν βοηθήσει την έρευνα που διεξάγεται για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη την μητέρα της, αλλά και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Θα κατασχεθεί ψηφιακό υλικό, έγγραφα, τυχόν αποδείξεις κλπ. και θα αποσταλούν στην Ανακρίτρια που έχει χρεωθεί την υπόθεση για τυχόν αξιοποίηση.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για την υπόθεση της Πάτρας, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει έρευνα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σε συνεννόηση και σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις υποθέσεις θανάτων των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Το αν θα συσχετιστούν οι δικογραφίες με την υφιστάμενη για την Τζωρτζίνα ή θα γίνουν νέες μένει επίσης να αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι αναφορικά με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει εισαγγελική παραγγελία για σχετική έρευνα, χωρίς να αποκλείεται και εφόσον βεβαίως υπάρξουν στοιχεία που να δικαιολογούν μία τέτοια έρευνα, να υπάρξει σχετική παραγγελία στο μέλλον.

Αναφορικά με την καταγγελία που έγινε από την μητέρα της κατηγορούμενης για δήθεν ξυλοδαρμό της στην Ασφάλεια Αττικής, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα