Πάτρα: Πάνω από 800 συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Πάνω από 800 συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα

Ποια τα δεδομένα για τη Δυτική Ελλάδα. Οι αστυνομικές διευθύνσεις Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξιχνίασαν περίπου 370 υποθέσεις

Περισσότερα από 800 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα τον περασμένο Οκτώβριο στην Δυτική Ελλάδα, ενώ οι υπηρεσίες των τεσσάρων αστυνομικών διευθύνσεων Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξιχνίασαν περίπου 370 υποθέσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, τρία άτομα για ανθρωποκτονίες, οκτώ για ληστείες, 119 για κλοπές και διαρρήξεις, 44 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 73 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις και εντάλματα, 14 για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 348 για παράνομη είσοδο στην χώρα, 12 για απάτες και πλαστογραφίες, τέσσερις για λαθρεμπόριο, 119 για διάφορα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος κ.α.

Ακόμη, συνελήφθησαν 14 άτομα για χρέη προς το δημόσιο, που ανέρχονται στα 11.250.000 ευρώ. Επίσης συνελήφθησαν 15 διακινητές αλλοδαπών και 57 μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονιών, 10 ληστείες, 212 κλοπές και διαρρήξεις, 43 υποθέσεις ναρκωτικών, 19 υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας, δύο υποθέσεις εκβίασης, δύο υποθέσεις μαστροπείας κ.α.

Ακόμη οι αστυνομικοί εξάρθρωσαν τέσσερις σπείρες που διέπρατταν κλοπές και διαρρήξεις.

Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 14,5 κιλά χασίς, 63 γραμμάρια ηρωίνης, 710 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κ.α., ενώ εντοπίστηκαν 54 κλεμμένα οχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network