Πάτρα: Βίασε τη σύντροφό του, τη μαχαίρωσε και την εγκατέλειψε στην εθνική οδό

Πάτρα: Βίασε τη σύντροφό του, τη μαχαίρωσε και την εγκατέλειψε στην εθνική οδό
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ Eurokinissi

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη μετά την επίθεση που δέχτηκε, στην παλιά Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 39χρονος σύντροφός της.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 39χρονος, που, ανήμερα των Χριστουγέννων, τραυμάτισε την πρώην σύντροφό του και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών.

Όπως αναφέρει το Patrastimes.gr, ο 39χρονος πρώτα βίασε και μετά μαχαίρωσε τη νεαρή γυναίκα, εγκαταλείποντάς την στη συνέχεια αιμόφυρτη στην περιοχή του Δρεπάνου. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από την αστυνομία διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή την Παρασκευή, ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο δράστης σύμφωνα με καταγγελία της πρώην συντρόφου του, την βίασε και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Η παθούσα διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική της εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα