Πήγε να κάνει τον μεσάζοντα σε συναλλαγή ναρκωτικών και κατέληξε όμηρος

Χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολλείμματα ηρωΐνης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολλείμματα ηρωΐνης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Εξετάζεται, εάν ο νεαρός γνώριζε όσα θα συνέβαιναν, ή εάν τον χρησιμοποίησαν Αφρικανοί και Αλβανοί, υπό του καθοδήγηση Ελληνοαφρικανού ράπερ, για να μπορέσουν τα μέλη της σπείρας να καρπωθούν τα χρήματα των Ρομά, που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν μεγάλη ποσότητα χασίς για να την διακινήσουν

Την πιθανότητα εμπλοκής ενός Ελληνοαφρικανού ράπερ εξετάζει η Αστυνομία σε υπόθεση αρπαγής ενός 23χρονου στα Εξάρχεια, όταν μία συναλλαγή ναρκωτικών δεν εξελίχθηκε όπως σχεδίαζε ο νεαρός, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Ο 23χρονος φέρεται να μεσολάβησε σε συμμορία Αθίγγανων για αγορά καλής ποιότητας χασίς από γνωστούς του Αφρικανούς. Στο ραντεβού και ενώ είχαν εμφανιστεί όλοι, ξαφνικά πήγαν τρεις κουκουλοφόροι, Αλβανοί σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Ρομά, οι οποίοι με χρήση βίας και αφού πυροβόλησαν στον αέρα, αφαίρεσαν 10.000 ευρώ από τους Ρομά, που είχαν για την αγοραπωλησία. Οι Ρομά, που θεώρησαν υπεύθυνο για αυτή την εξέλιξη τον μεσάζοντα, τον απήγαγαν και τον οδήγησαν στον καταυλισμό τους στο Ζεφύρι, όπου τον χτύπησαν και κάλεσαν τον πατέρα του, ζητώντας λύτρα 10.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Στο μεταξύ, ένας φίλος του 23χρονου που ήταν μαζί του στα Εξάρχεια είχε ενημερώσει τις Αρχές. Ο πατέρας του 23χρονου μετά από διαπραγματεύσεις έπεισε τους Ρομά να δεχτούν 1.470 ευρώ, για να αφήσουν τον γιο του και έκλεισαν ραντεβού στο Ίλιον. Εκεί μετέβη με μοτοποδήλατο ένας 27χρονος Ρομά, με συνεπιβάτη τον 23χρονο. Μόλις ο νεαρός είδε τον πατέρα του, έτρεξε και μπήκε στο αυτοκίνητό του με το οποίο έφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Εντοπίστηκαν στο Δαφνί, όπου συνελήφθη ο νεαρός από τους αστυνομικούς, ενώ στον καταυλισμό, συνελήφθη ο 27χρονος και αναζητούνται οι επτά συνεργοί του. Εξετάζεται, εάν ο νεαρός γνώριζε όσα θα συνέβαιναν, ή εάν τον χρησιμοποίησαν οι Αφρικανοί με τους Αλβανούς, υπό του καθοδήγηση του Ελληνοαφρικανού ράπερ, για να μπορέσουν να καρπωθούν τα χρήματα των Ρομά, κρατώντας και την ποσότητα των δύο κιλών που σκόπευαν να πουλήσουν. 

SHARE:

24Media Network