Προφυλακιστέος και για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα ο Γιώργος Πατέλης

Στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταφέρονται από άνδρες των ΕΚΑΜ στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, για να απολογηθούν στον ανακριτή μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταφέρονται από άνδρες των ΕΚΑΜ στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, για να απολογηθούν στον ανακριτή μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι αποφάσισαν ανακρίτριες και εισαγγελέας για την εμπλοκή του πυρηνάρχη της οργάνωσης της ΧΑ στη Νίκαια, στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Απολογία για την κατηγορία της συνέργειας στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έδωσε στις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο ήδη προσωρινά κρατούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος φέρεται ως πυρηνάρχης της οργάνωσης στη Νίκαια.

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα, ο Γ. Πατέλης, που φέρεται να είχε εμπλοκή τη νύχτα της δολοφονίας του Π. Φύσσα στην κινητοποίηση του «τάγματος εφόδου», κρίθηκε προφυλακιστέος και γι' αυτήν την κατηγορία.

Διαβάστε στο NEWS 247 ολόκληρη την απολογία Πατέλη

Υπενθυμίζεται, ότι αρχείο με φωτογραφίες του Γιώργου Πατέλη, εντοπίστηκε από τους ελέγχους της Αντιτρομοκρατικής στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το αρχείο είχαν στα χέρια τους οι ανακρίτριες της υπόθεσης, καθώς ο Πατέλης θεωρείτο κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του 34ρονου μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Οι επίμαχες φωτογραφίες φαίνεται πως αποδεικνύουν τη σχέση του Μιχαλολιάκου με το στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια που φέρεται να κινητοποίησε τα τάγματα εφόδου το μοιραίο βράδυ λίγο πριν πέσει νεκρός ο μουσικός.

Να υπενθυμίσουμε πως τη σχέση αυτή, ο αρχηγός του κόμματος την είχε αρνηθεί όταν απολογήθηκε παρόλο που υπήρχαν καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτογραφίες του πυρηνάρχη Πατέλη στον υπολογιστή του Μιχαλολιάκου

Ο νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χ.Α. καλείται και για εκβιασμό

Τηλεφώνημα Πατέλη: "Τι πήγε και έκανε ο μ...κας, κατέστρεψε τα πάντα"

SHARE:

24Media Network