Προκαταρκτική έρευνα για την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της παράνομης βίας και της διατάραξης κοινής ειρήνης. Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στα στούντιο της ΕΡΤ3, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας στην αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης καλείται να διαπιστώσει αν τελέστηκαν τα αδικήματα της «διατάραξης οικιακής ειρήνης» και της «παράνομης βίας».

Στην εισαγγελική παραγγελία ζητείται να ληφθούν καταθέσεις μαρτύρων, να επισυναφθεί το σχετικό ψηφιακό υλικό και να γίνουν ενέργειες για τον προσδιορισμό των υπόπτων  ενώ αν προκύψουν ενδείξεις σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων αυτά να καταθέσουν ανωμοτί. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκη.

Η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με αφορμή ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ που καταδίκασε «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση».

Πηγή: Voria.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βασιλειάδης: Διακόπτεται το πρωτάθλημα επ'αόριστον

Σκουρλέτης για πρωτάθλημα: Δεν χρειάζεται συζήτηση, αλλά λήψη αυστηρών μέτρων

Ιβάν Σαββίδης: Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την ένοπλη εισβολή

SHARE:

24Media Network