Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι τρεις επιστάτες

Τραυματίες εργάτες στο Κέντρο Υγείας Βάρδας δέχονται τις πρώτες βοήθειες μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 200 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, που απασχολούνται σε γεωργική επιχείρηση Έλληνα στην περιοχή, συνεπλάκησαν με τρεις Έλληνες, εκπροσώπους του εργοδότη, ενώ ζητούσαν δεδουλευμένα περίπου έξι μηνών.
Ένας από τους τρεις έλληνες επιστάτες, πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραματιστούν 28 αλλοδαποί.(EUROKINISSI)
Τραυματίες εργάτες στο Κέντρο Υγείας Βάρδας δέχονται τις πρώτες βοήθειες μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 200 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, που απασχολούνται σε γεωργική επιχείρηση Έλληνα στην περιοχή, συνεπλάκησαν με τρεις Έλληνες, εκπροσώπους του εργοδότη, ενώ ζητούσαν δεδουλευμένα περίπου έξι μηνών. Ένας από τους τρεις έλληνες επιστάτες, πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραματιστούν 28 αλλοδαποί.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αυτοάμυνα θα επικαλεστούν, όπως γίνεται γνωστό, οι τρεις συλληφθέντες επιστάτες οι οποίοι επιτέθηκαν και πυροβόλησαν κατά εργατών. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

Δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση και βρίσκονταν σε αυτοάμυνα. Αυτό θα υποστηρίξουν, όπως γίνεται γνωστό, οι τρεις επιστάτες οι οποίοι συνελήφθησαν για την επίθεση με όπλα κατά αλλοδαπών στη Μανωλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, αλλά και τα όσα δήλωσε συνήγορος υπεράσπισης σε τηλεοπτικό σταθμό (Σκάι), οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι εκείνη τη μέρα βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή μαζί με Αιγύπτιους εργάτες οι οποίοι εργάζονται στα φραουλοχώραφα, ως επιστάτες.

Οι δύο όμως από αυτούς αναφέρουν ότι ο 29χρονος που συνελήφθη δεν βρισκόταν καν στο σημείο.

Επίσης γίνεται γνωστό πως σημαντικό σημείο της υπερασπιστικής τους γραμμής θα είναι ότι οι μετανάστες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο, παρόλο που τους είχαν διώξει από τη δουλειά, διότι δεν παρείχαν, όπως λένε, το έργο που οι ίδιοι επιθυμούσαν.

Υποστηρίζουν ακόμα ότι οι αλλοδαποί έφθασαν στο σημείο με άγριες διαθέσεις, κρατώντας ρόπαλα και ξύλα και τους επιτέθηκαν. Τότε, ο ένας από τους συλληφθέντες, τράβηξε την καραμπίνα και άνοιξε δύο φορές πυρ προς το έδαφος με αποτέλεσμα να εξοστρακιστούν τα σκάγια και να χτυπήσουν τους μετανάστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα Μανωλάδα: Συνελήφθησαν οι τρεις επιστάτες που πυροβόλησαν μετανάστες

Δένδιας: Δε θα απελαθούν τα θύματα της Νέας Μανωλάδας

Με βίαιο παρελθόν εις βάρος αλλοδαπού ο ένας εμπλεκόμενος στο περιστατικό της Μανωλάδας

Βίντεο-ντοκουμέντο μετά τους πυροβολισμούς στη Μανωλάδα

Παραγωγοί φράουλας Μανωλάδας: "Τα ΜΜΕ μας συκοφαντούν στηριζόμενα σε μεμονωμένο αλλά κατακριτέο περιστατικό"

SHARE:

24Media Network