Πύργος: Προφυλακιστέοι οι δύο Βούλγαροι για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου

Πύργος: Προφυλακιστέοι οι δύο Βούλγαροι για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου

Σε Ανακριτή και Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο Βούλγαροι που αποπειράθηκαν να απαγάγουν έναν ανήλικο στον Πύργο. Αμφότεροι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 24 και 19 ετών που αποπειράθηκαν την περασμένη εβδομάδα να αρπάξουν έναν ανήλικο με βανάκι στον Πύργο Ηλείας (στην οδό Παυσανίου). Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν και απολογήθηκαν σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, με τη σύμφωνα γνώμη των οποίων, όπως αναφέρει το ilialive αμφότεροι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, καθώς φαίνεται πως δεν έπεισαν ότι δεν ήταν αυτοί που κατήγγειλε ο 14χρονος και ότι δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν την περασμένη πέμπτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών της μικτής περιπολίας Αστυνομικών Υπηρεσιών Ήλιδας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία του 14χρονου αγοριού, σύμφωνα με την οποία, την στιγμή που κατευθυνόταν πεζός προς το σπίτι του, έξω από το φροντιστήριό του, οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν, χρώματος μαύρου και μάρκας VW, με πινακίδες Βουλγαρίας, τον προσέγγισαν και προφασιζόμενοι ότι τους είχε στείλει η μητέρα του, αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν στο όχημα, χωρίς ωστόσο να πειστεί ο ανήλικος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα