Πύργος: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών που αποπειράθηκαν να αρπάξουν ανήλικο

Πύργος: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών που αποπειράθηκαν να αρπάξουν ανήλικο
Γυναίκα αστυνομικός με μάσκα. Eurokinissi

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26210 – 81740 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη δύο Βούλγαρων, που συνελήφθησαν στις 25 Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Τα στοιχεία τους μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από κοινού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι και την 01-01-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στο να ενεργοποιηθούν οι πολίτες να αποκτηθούν περαιτέρω πληροφορίες για τους φερόμενους δράστες και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, βοηθάει στην πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης και στον κολασμό του προαναφερθέντος κακουργήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26210 – 81740 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα