Ομόνοια: Νεκρός άνδρας – Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

Ομόνοια: Νεκρός άνδρας – Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι
Φωτό αρχείου Eurokinissi

Μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς - Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του θύματος έξω από την τζαμαρία καφετέριας και έφυγε με τα πόδια.

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας αυτή την ώρα στην Ομόνοια, εξαιτίας εν ψυχρώ εκτέλεσης με πυροβολισμούς σε καφενείο με χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας.

Το θύμα κατέληξε καθώς είχε δεχτεί δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι. Πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπό, μάλλον αλβανικής υπηκοότητας και δέχτηκε την επίθεση ενώ εκείνος βρισκόταν εντός του καφενείου επί της οδού Κρήτης 23, στην Ομόνοια.

Ο δράστης ήταν πεζός πλησίασε έξω από το καφενείο στην τζαμαρία, πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον του θύματος δύο φορές, σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι και αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε και πάλι πεζός.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη ενώ έχουν μεταβεί κλιμάκια του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα