Σαρώνεται η Λακωνία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου των Σακκά και Σεϊσίδη

ΑΘΗΝΑ- Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες καταζητούμενοι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016. (Eurokinissi-(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΘΗΝΑ- Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες καταζητούμενοι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016. (Eurokinissi-(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Η Αντιτρομοκρατική έχει μεταφέρει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων για να εξεταστούν λεπτομερώς

Αναβολή για την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι πήραν για δικαστούν στο αυτόφωτο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι συλληφθέντες Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στην Σπάρτη ύστερα από έλεγχο και καταδίωξη αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η εισαγγελέας έχει ασκήσει εις βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής, για το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στη Λακωνία και είχαν αφαιρέσει από στα μέσα Ιουνίου από το Παλαιό Φάληρο, της πλαστογραφίας για τις ταυτότητές τους, της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Η Αντιτρομοκρατική έχει μεταφέρει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων για να εξεταστούν λεπτομερώς. Μήπως προκύψουν στοιχεία τόσο για τηλεφωνικές επαφές που είχαν και με ποιούς, αλλά και τυχόν στοιχεία για τις περιοχές που έχουν κινηθεί.

Ολόκληρη η Λακωνία σαρώνεται από την μία άκρη στην άλλη από άντρες της Αντιτρομοκρατικής για να εντοπιστεί το κρησφύγετο των Σακκά και Σεϊσίδη, ενώ αναμένεται εισαγγελική διάταξη για να δοθούν στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες που έφεραν μαζί του, μήπως από αυτές προκύψει ο χώρος που είχαν βρει κρησφύγετο και τυχόν ενοικιάσεις διαμερισμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διώξεις κατά Σακκά - Σεϊσίδη

Ξυλοδαρμό καταγγέλλει ο δικηγόρος του Σεϊσίδη

Κινηματογραφικός ο τρόπος σύλληψης των Σακκά - Σεϊσίδη

SHARE:

24Media Network