Σχιστό: Συνελήφθη ο δολοφόνος της άστεγης – Ζούσε μαζί του σε τροχόσπιτο

Σχιστό: Συνελήφθη ο δολοφόνος της άστεγης – Ζούσε μαζί του σε τροχόσπιτο
Αστυνομικοί σε μέτρα ασφαλεάις στο κέτρο της Αθήνας για την αναχώρηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο 52χρονος δράστης ομολόγησε αρχικά σε έναν άλλον άστεγο πως σκότωσε την 41χρονη με αποτέλεσμα ο μάρτυρας να καλέσει την Αστυνομία που προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή του δράστη και στη συνέχεια στην σύλληψή του-Ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο με τις καλαμιές που είχε μεταφέρει το πτώμα της και το είχε καλύψει με κλαδιά

Θύμα άγριας ανθρωποκτονίας έπεσε μια 41χρονη Ελληνίδα, που βρέθηκε άγρια κακοποιημένη μέσα σε καλαμιές, έξω από το τροχόσπιτο που ζούσε τις τελευταίες ημέρες, σε αλάνα στο Σχιστό.

Το θύμα ήταν άστεγη και σε αυτή την αλάνα βρίσκουν καταφύγιο πολλοί άστεγοι. Στο τροχόσπιτο αυτό ζούσε ένας 52χρονος Έλληνας και τις τελευταίες 3-4 ημέρες παρείχε στέγη σε αυτό και στην 41χρονη με την οποία φέρεται να θέλησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή και πιθανόν εκείνη να αρνήθηκε και να την χτύπησε με τα χέρια του μέχρι θανάτου.

Την δολοφονία της την παραδέχτηκε σε έναν άλλον άστεγο ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και όταν άντρες της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο εντόπισαν τον δράστη στο τροχόσπιτο να κάθεται σε ένα σημείο και να μονολογεί.

Αμέσως τον προσήγαγαν και λίγο αργότερα παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την πράξη του και μάλιστα υπέδειξε ο ίδιος που βρισκόταν το πτώμα της, το οποίο το μετέφερε από το τροχόσπιτο σε διπλανό χώρο με καλαμιές και σκέπασε το σώμα της με κλαδιά.

 Η 41χρονη βρέθηκε στο σημείο αυτό και μάλιστα ήταν γεμάτη μώλωπες που φανερώνουν ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Αυτή την στιγμή ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια για να εξακριβωθούν οι ακριβείς λόγοι της ανθρωποκτονίας και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα